31/01/2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 - 15:25

Ξέσπασε ο δικηγόρος του πατέρα Αντωνίου: «Πέταξαν στον δρόμο την οικογένειά του» (video)

«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας, συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης», αναφέρουν

Η πρώτη επίσημη απάντηση του πατέρα Αντωνίου αναφορικά με όσα ακούγονται για την Κιβωτό του Κόσμου είναι γεγονός, με τον εκ των δικηγόρων του, Θρασύβουλο Κονταξή να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία κατηγορία εις βάρος του, ούτε έχει κληθεί κανείς εκ των κατηγορουμένων.

«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας, συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία έβαλε ένα εγκάθετο σχήμα στο ΔΣ με επικεφαλής μια εφοπλιστή», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος και συνέχισε:

«Παράνομα και αυθαίρετα χθες το βράδυ άλλαξαν τις κλειδαριές από το σπίτι της δομής στη Ραφήνα. Πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου».

Μάλιστα, ο Θρασύβουλος Κονταξής σημείωσε ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει περιουσιακά στοιχεία και ζήτησε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

«Ελπίζω ο κ. Ιερώνυμος, η κα Μαρτίνου, η κα Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους», πρόσθεσε και υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία ειδοποίηση καμία ενημέρωση αλλά και «δεν υπάρχει το ανάλογο θεσμικό πλαίσιο».

Μοιραστείτε το: