02/12/2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 - 15:59

Λήστεψαν και έδιωξαν τον... γαμπρό πριν από τον αρραβώνα!

Απροσδόκητη τροπή πήρε ο αρραβώνας στον καταυλισμό των Ρομά στη Ροδοδάφνη Αιγιαλείας

Τρεις νεαροί Ρομά φαίνεται πως δεν είδαν με καλό μάτι έναν αρραβώνα που επρόκειτο να τελεστεί στον καταυλισμό των Ρομά στη Ροδοδάφνη Αιγιαλείας κι έτσι λήστεψαν το νεαρό γαμπρό από την Πάτρα και τη μητέρα του και ακολούθως τους έδιωξαν κακήν κακώς!

Οι δράστες, που είναι συγγενείς, είχαν στήσει ενέδρα το μεσημέρι του Σαββάτου (20/11) έξω από τον καταυλισμό. Μόλις έφτασε το αυτοκίνητο με οδηγό τον επίδοξο γαμπρό και τη μητέρα του, το ακινητοποίησαν και ο ένας έπιασε από τον λαιμό και τραυμάτισε τον 18χρονο, ενώ ο δεύτερος άρπαξε την τσάντα της 45χρονης μητέρας του που είχε μέσα 950 ευρώ! Όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά άρχισαν και να τους πετούν αντικείμενα αναγκάζοντάς τους να φύγουν χωρίς να γίνει ο αρραβώνας!

Τα θύματα υπέβαλαν καταγγελία στην Ασφάλεια Αιγιαλείας, οι άνδρες της οποίας συνέλαβαν το ίδιο βράδυ δύο από τους τρεις δράστες, στο Αίγιο. Σε βάρος τους σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και απειλή κατά περίπτωση και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Η έρευνα συνεχίζεται για να συλληφθεί ο συνεργός τους που έχει ταυτοποιηθεί.

Μοιραστείτε το: