08/05/2024
A-SPORTS | Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 - 16:39

Αθλητικά: Μεγάλες γκέλες Καλλιθέα και Ιωνικός, χαμόγελα στα Χανιά

Πολύτιμη νίκη το Αιγάλεω με την Ηλιούπολη, «χρυσό» τρίποντο ο Τηλυκράτης τον Παναθηναϊκό Β' και μοιρασιά στο Παναχαϊκή - Καλαμάτα

Σημαντικές εκπλήξεις επιφύλασσε η 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2 το μεσημέρι της Κυριακής (3/3), καθώς από τις ομάδες της πρώτης πεντάδας μόνο μία νίκησε!

Η πρωτοπόρος Καλλιθέα την πάτησε απέναντι στον Διαγόρα. Μπορεί οι Ροδίτες να μην είναι καλά εδώ και καιρό, αλλά έμειναν όρθιοι στο «Γρηγόρης Λαμπράκης». Προηγήθηκαν με τον Μανιά στο 18', ισοφάρισε επτά λεπτά μετά ο Κυνηγόπουλος, αλλά έως το σφύριγμα της λήξης δεν έγινε η ανατροπή.

Ακόμα πιο μεγάλη η γκέλα του Ιωνικού, οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει το εντός έδρας σερί νικών του. Κόλλησε στο 0-0 με τον Γιούχτα χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες μεταξύ άλλων και ένα πέναλτι με τον Ντάουντα.

Χαμόγελα για τα δεύτερα Χανιά, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα της Καλλιθέας. Πήγαν στο -6 επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού Β'.Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Νίλι και Μάναλης.

Το Αιγάλεω επιβλήθηκε με 1-0 της Ηλιούπλης και την άφησε ακόμη πιο πίσω από την κορυφή, ενώ η Παναχαϊκή πήρε βαθμό απέναντι στην Καλαμάτα με 1-1. Τέλος, τη νίκη της αγωνιστικής έκανε ο Τηλυκράτης, οποίος λύγισε με 2-0 τον Παναθηναϊκό Β' και συνεχίζει να ελπίζει πως μπορεί την τελευταία αγωνιστική να αποφύγει την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό.

Τα αποτελέσματα

Νότιος Όμιλος - 21η αγωνιστική

Κυριακή (3/3)

Χανιά - Ολυμπιακός Β' 2-0 (30' Νίλι, 61' Μάναλης)

Παναχαϊκή - Καλαμάτα 1-1 (45'+2 πέν. Ντε Τόμας - 2' Μπαράλες)

Αιγάλεω - Ηλιούπολη 1-0 (24' Μπουλάρι)

Καλλιθέα - Διαγόρας 1-1 (25' Κυνηγόπουλος - 18' Μανιάς)

Ιωνικός - Γιούχτας 0-0

Τηλυκράτης - Παναθηναϊκός Β' 2-0 (42' και 44' Ντοναλντόνι)

Μοιραστείτε το: