25/05/2022
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 - 17:33

Ανδρουλάκης: «Αυτό δεν είναι επιτελικό κράτος, όπως επαγγέλλεται ο κ. Μητσοτάκης, αλλά επιτελικό χάος»

Ο πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. επιρρίπτει ευθύνες προσωπικά στον πρωθυπουργό για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την κακοκαιρία «Ελπίδα»

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε την Τρίτη (25/1) ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης όσον αφορά τη διαχείριση της κακοκαιρίας που πλήττει μεγάλο τμήμα της χώρας.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο αρχηγός του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης, «αυτό δεν είναι επιτελικό κράτος, όπως επαγγέλλεται ο κ. Μητσοτάκης, αλλά επιτελικό χάος που ταλαιπωρεί διαρκώς τον ελληνικό λαό».

Ειδικότερα, αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες συμπολίτες μας, έμειναν μόνοι τους στο έλεος της κακοκαιρίας. Άλλοι εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, άλλοι χωρίς ρεύμα και θέρμανση και βέβαια με κλειστές κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας για ώρες.

Μέρες τώρα ήταν γνωστό ότι θα έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας, παρόλα αυτά δεν υπήρξε σχέδιο και συντονισμός. Αυτό δεν είναι επιτελικό κράτος, όπως επαγγέλλεται ο κ. Μητσοτάκης, αλλά επιτελικό χάος που ταλαιπωρεί διαρκώς τον ελληνικό λαό».

Μοιραστείτε το: