25/05/2022
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 - 18:49

Εγκλωβισμένος οδηγός στην Αττική Οδό έπαθε έμφραγμα: Ξεκίνησε με τα πόδια να φτάσει στο ασθενοφόρο (video)

Ο 62χρονος άνδρας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση * Τον βοήθησαν στρατιώτες

Έμφραγμα υπέστη ένας 62χρονος οδηγός όσο βρισκόταν εγκλωβισμένος με το αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, αλλά ευτυχώς γλίτωσε τον κίνδυνο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, βρισκόταν από το πρωί της Δευτέρας (24/1) στην Αττική Οδό μέσα στο αυτοκίνητό του και εγκλωβίστηκε στο σημείο μαζί με εκατοντάδες οδηγούς αυτοκινήτων που σχημάτιζαν ουρές χιλιομέτρων, με τις μαρτυρίες τους να σοκάρουν.

Μετά τις πρώτες ενοχλήσεις που ένιωσε ο 62χρονος, ξεκίνησε με τα πόδια να φτάσει μέχρι κάποια έξοδο, ώστε να τον παραλάβει ασθενοφόρο αλλά αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Τελικά τον 62χρονο κατάφεραν να σώσουν πεζοπόροι στρατιώτες, οι οποίοι τον μετέφεραν μέχρι το σημείο όπου βρισκόταν το ΕΚΑΒ.

«Ένιωσε δυσφορία το απόγευμα, μεταφέρθηκε μετά τις 11 το βράδυ»

Ο αδερφός του 62χρονου ανέφερε: «Ήταν από τις 11 το πρωί στην Αττική Οδό χωρίς καμία βοήθεια. Μετά τις 11 το βράδυ μεταφέρθηκε. Ένιωσε δυσφορία και έπαθε προκάρδιο άλγος. Όλη την νύχτα ήταν σε παρακολούθηση και μεταφέρθηκε στο μονάδα εμφραγμάτων».

Ο ίδιος εξήγησε ότι ο αδερφός του δεν είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και από όσο γνωρίζει «άφησε το αυτοκίνητο εκεί και προσπάθησε να διαφύγει. Ένιωθε πιθανότατα δυσφορία και εντός του αυτοκινήτου. Περπάτησε ένα χιλιόμετρο. Δεν υπήρχε καμία βοήθεια. Μέσω της αδερφής μου που είναι γιατρός τον βοήθησε η Πολιτική Προστασία και μέλη του Στρατού. Μετά τις 5 το απόγευμα ζήτησε βοήθεια πρώτη φορά και έφτασε στο νοσοκομείο τα μεσάνυχτα».

Μοιραστείτε το: