25/05/2022
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 - 17:18

Tραγικές εικόνες στου Ζωγράφου: Σέρνουν φέρετρο στα χιόνια με «όχημα» μια κουβέρτα (video)

Στην πρωτεύουσα της Ελλάδας εν έτει 2022 δεν μπορεί κάποιος ούτε να πεθάνει με αξιοπρέπεια

Τρεις μέρες μετά το «χτύπημα» της σφοδρής κακοκαιρίας -που προκάλεσε τεράστια προβλήματα- στου Ζωγράφου προσπαθούν να μεταφέρουν ένα φέρετρο σε κλειστούς από χιόνια δρόμους…

Μάλιστα οι τρεις άνδρες που προσπαθούν να το μεταφέρουν επειδή δεν τα καταφέρνουν στο δρόμο που έχει μετατραπεί σε παγοδρόμιο, έβαλαν πάνω στα χιόνια μια κουβέρτα και πάνω στην κουβέρτα το φέρετρο, ώστε να γλιστρήσει στο χιόνι μέχρι το σημείο που βρισκόταν η νεκροφόρα.

Όμως κι αυτή η προσπάθεια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα καθώς οι άνδρες γλιστρούσαν στο χιόνι, αφού ο δρόμος ήταν κατάλληλος μόνο για πατινάζ.

Ο φωτογράφος Γιάννης Βελισσαρίδης που είδε με τα μάτια του το περιστατικό και περιέγραψε όσα είδε την Τετάρτη (26/1) στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Είχα βγάλει το σκυλάκι μου βόλτα πάνω στην περιοχή του νεκροταφείου Ζωγράφου και ξαφνικά βλέπω ένα φέρετρο μπροστά στον δρόμο, στο κομμάτι που τελειώνει ο πάγος. Σταματάει μία νεκροφόρα, κατεβαίνουν δύο τρεις, πιάνουν τον νεκρό, τον βάζουν μέσα και σηκώνονται και φεύγουν», είπε.

Μάλιστα, επειδή ο δρόμος είχε καλυφθεί από πάγο οι άνδρες επιχείρησαν να βάλουν μία κουβέρτα κάτω από το φέρετρο και να το σύρουν.

Φαίνεται πως στην Ελλάδα του 2022 δεν μπορεί κάποιος ούτε να πεθάνει με αξιοπρέπεια.

Μοιραστείτε το: