25/05/2022
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 - 18:19

Επιτήδειοι προσπαθούν να βάλουν τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Oδό για να εισπράξουν αποζημίωση (video)

Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να πάρουν το 2χίλιαρο * Ληστείες από άτομα που υποδύονται τους τεχνικούς του ΔΕΗ

Επιτήδειοι βρήκαν τον εξής τρόπο να... εκμεταλλευτούν την αποζημίωση που πρόκειται να δοθεί στους οδηγούς που βίωσαν το απόλυτο χάος και την ταλαιπωρία στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην περιοχή του Κορωπίου υπήρξαν περιπτώσεις, κυρίως κάποιον Ρομά, που κάποιοι προσπάθησαν να περάσουν τα οχήματά τους στην Αττική Οδό, προκειμένου να λάβουν τα 2.000 ευρώ αποζημίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αττική Οδός έχει κάμερες, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο σημείο δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ για να εποπτεύσουν τον χώρο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ οι Αρχές κάνουν περιπολίες για να αποτρέψουν τέτοια περιστατικά.

Υποδύονται τους τεχνικούς της ΔΕΗ και τους ληστεύουν

Παράλληλα, άλλοι επιτήδειοι, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση με τις βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ και παριστάνουν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ, προκειμένου να ληστέψουν σπίτια.

Οι άνδρες αυτοί στοχεύουν κυρίως σε σπίτια ηλικιωμένων που δεν έχουν ρεύμα, λέγοντάς τους πως είναι τεχνικοί της ΔΕΗ και έρχονται να αποκαταστήσουν τις βλάβες, και στη συνέχεια τους ληστεύουν.

Μοιραστείτε το: