25/05/2022
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 - 14:49

Σφοδρές αποδοκιμασίες από υγειονομικούς στον Θάνο Πλεύρη σε γνωστό ξενοδοχείο (videos)

Αδιάφορος για το δράμα τους ο υπουργός Υγείας έκανε σα να μην υπάρχουν!

Σε συνέδριο στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (12/5) ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο ανέγγιχτος παραμένει από το δράμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Έξω από το χώρο του συνεδρίου είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί υγειονομικοί που μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του Θάνου Πλεύρη εισήλθαν στον χώρο του ξενοδοχείου και αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό Υγείας.

Όσο ο Θάνος Πλεύρης με τη συνοδεία του περίμενε το ασανσέρ του ξενοδοχείου, οι υγειονομικοί στάθηκαν δίπλα του και φώναξαν συνθήματα όπως «Πλεύρη ντροπή σου», «αίσχος και ντροπή η κάθε αναστολή» και «κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να πεινά».

Ο Θάνο Πλεύρης φανερά αμήχανος αλλά παράλληλα και ασυγκίνητος από το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν τόσους μήνες σε αναστολή, δεν «καταδέχθηκε» να ανταλλάξει ούτε κουβέντα με τους διαμαρτυρόμενους.

Αντιθέτως, συμπεριφέρθηκε σα να μην υπήρχαν καν στον χώρο οι υγειονομικοί! Ενώ περίμενε να έρθει το ασανσέρ που είχε καλέσει, τελικά πήρε άλλο ασανσέρ, μόνο και μόνο για να απομακρυνθεί από τους υγειονομικούς μια ώρα αρχύτερα!

Ένα άλλο σύνθημα που φώναζαν οι υγειονομικοί ήταν και το «Πλεύρη θυμήσου τη διατριβή σου», κπου αναφέρεται σε παλαιότερη διπλωματική εργασία του σημερινού υπουργού Υγείας, η οποία είχε να κάνει με την υποχρεωτική συναίνεση του ασθενούς, προκειμένου να προχωρήσει ο οποιοσδήποτε γιατρός σε μια θεραπευτική επέμβαση.

Σήμερα, ως υπουργός Υγείας ο Θάνος Πλεύρης ουσιαστικά απορρίπτει την διπλωματική εργασία του, αφού όχι μόνο παραβιάσει το δικαίωμα της συναίνεσης στην τέλεση μιας ιατρικής πράξης, αλλά δηλώνει και υπερήφανος για την εισήγησή του να εκδιωχθούν οριστικά από το Σύστημα Υγείας οι υγειονομικοί που δεν θέλησαν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η οργή ξεχειλίζει στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βλέπουν τους εμβολιασμένους συναδέλφους τους να κολλάνε κορωνοϊό και να μεταδίδουν κορωνοϊό, χωρίς ωστόσο να απομακρύνονται από τη δουλειά τους, την ώρα που οι ίδιοι παραμένουν για οκτώ μήνες σε αναστολή, χωρίς να πληρώνονται και χωρίς να κολλάνε ένσημα.

Μοιραστείτε το: