07/06/2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 - 17:49

Επίσημο πόρισμα: H κεταμίνη σκότωσε τη Τζωρτζίνα

Ποσότητα-«μαμούθ» της ουσίας μαζί με άλλες 11 ουσίες βρέθηκαν στην άτυχη μικρούλα * Τίθεται πλέον θέμα εκταφής της 9χρονης

Ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη), όπως αναφέρεται στο επίσημο πόρισμα του ατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη, που παραδόθηκε την Παρασκευή (13/5).

Όπως ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμόMega στο πόρισμα αναφέρονται ευρήματα όπως η βλάβη στο ήπαρ, η μικρή πνευμονορραγία, αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.

Σημειώνεται πως μετά το τελικό συμπέρασμα υπάρχει επισήμανση και τίθεται το ζήτημα εκταφής της 9χρονης για λήψη τριχών, προκειμένου να ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί η κεταμίνη ή άλλη ουσία σε προγενέστερο χρόνο και επιπλέον να υπάρξει ένα πλήρες χρονοδιάγραμμα του τι έχει συμβεί. Αναμένονται και οι τελικές αναφορές για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών (Μαλένα, Ίριδα).

Δεν είναι ακόμη γνωστή η μέρα της εκταφής, ωστόσο οι ιατροδικαστές ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.

Μοιραστείτε το: