05/07/2022
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τρίτη 24 Μαΐου 2022 - 18:10

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Πανηγυρίζει για τη «νίκη» στις φοιτητικές εκλογές

Επιμένει ότι κέρδισε όταν όλες οι άλλες παρατάξεις αναγνώρισαν νίκη της Πανσπουδαστικής * Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Μαρινάκη-Μπρατάκου και μελών

Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα όλων των υπόλοιπων παρατάξεων έβγαζαν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ηττημένη των πρόσφατων φοιτητικών εκλογών, η οργάνωση εξακολουθεί να μιλάει για νίκη η οποία μάλιστα είναι «και η 34η συνεχόμενη».

Την Τρίτη 24 Μαΐου, όπως ανακοινώθηκε, «πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 34η νίκη τη στις φοιτητικές εκλογές, διευρυμένη συνάντηση μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Μπρατάκου, του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ και Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλου Μαρινάκη και πολλών μελών της

Η αίθουσα ήταν γεμάτη φοιτητές με το συναίσθημα της ευχαρίστησης για τα αποτελέσματα αλλά και της συγκίνησης να κυριαρχεί έπειτα από μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

Ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια και ευχές απηύθυναν η Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κατερίνα Κορωνιά, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Σταμάτης Σταμέλος και ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων Δημήτρης Πουλιάνος.

Το κλίμα ήταν εορταστικό και όλοι ανέφεραν ότι πρόκειται για νίκη ιδεών και προόδου μέσα στα Πανεπιστήμια κόντρα στις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει ήδη στραμμένο το βλέμμα στην επόμενη μέρα και στην υλοποίηση των προεκλογικών της προτάσεων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ερωτηθείς για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών, είχε κάνει λόγο για νίκη της ΔΑΠ η οποία πάντως δεν προκύπτει από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων παρατάξεων.

Μοιραστείτε το: