12/08/2022
ΕΥΡΩΠΗ | Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 - 17:49

Ιταλός δρομέας τερμάτισε τελευταίος γιατί τον «πρόδωσε» το… μόριό του (video)

O Αλμπέρτο Νονίνο, έμεινε τελευταίος στα 400 μ. επειδή έκοψε ταχύτητα για να… τακτοποιήσει τα θέματά του

Αυτές τις ημέρες διεξάγεται στο Κάλι της Κολομβίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ-20 και ένας από τους πρωταγωνιστές του για λάθος λόγο ήταν ο Ιταλός δρομέας Αλμπέρτο Νονίνο.

Ο 18χρονος Ιταλός δρομέας συμμετείχε στην κούρσα των 400μ. και κατά την διάρκεια του αγώνα οι θεατές παρατήρησαν ότι ο Αλμπέρτο είχε τοποθετήσει το χέρι του στο σορτσάκι του και ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Σάντσες ντε Κάστρο αποκάλυψε ότι είχε βγει εκτός το μόριο του.

Έτσι έκοψε ταχύτητα για να τακτοποιήσει το θέμα και έμεινε τελευταίος αν και στο ξεκίνημα ήταν στις θέσεις 1-2.

«Ίσως δεν εξήγησα καλά. Το μόριό του ξέφυγε από το πλάι του σορτς και έπρεπε να το κρατήσει γιατί δεν του επέτρεπε να τρέξει σωστά», είπε ο δημοσιογράφος.

Ο Νονίνο μετά το περιστατικό έγραψε στο Instagram: «Θέλω απλώς να σας μιλήσω λίγο για την αναστάτωση που υπάρχει στα blogs και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικά. Γνωρίζω ότι ήταν προφανώς ένα ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω την αντίδραση και δεν χρειάζεται να μου στέλνετε τους συνδέσμους για τα sites. Προσπαθώ να γελάσω με αυτό τώρα, αλλά αμέσως μετά ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων στους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη λίγες ώρες αργότερα».

Μοιραστείτε το: