23/09/2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:59

Κώστας Καζάκος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο ηθοποιό (pics)

Toν αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στην πολιτική κηδεία στον Περισσό * Παρόντες και οι Δημήτρης Κουτσούμπας, Αλέκα Παπαρήγα

Στον Περισσό, στην πολιτική κηδεία του αείμνηστου Κώστα Καζάκου, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό το απόγευμα της Δευτέρας (19/9).

Από νωρίς, στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στον Περισσό είχαν συγκεντρωθεί καλοί του φίλοι και θαυμαστές του, για να τον αποχαιρετήσουν.

Ανάμεσά τους, φυσικά, ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος και η κόρη του, Τζένη Καζάκου, από τον γάμο του με την Τάνια Τρύπη (ήταν επίσης παρούσα), αλλά και ηθοποιοί, όπως η Λίλα Καφαντάρη, ο Θάνος Καληώρας, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Βάνα Πεφάνη, ο συνθέτης Διονύσης Τσακνής κ.ά. Εκεί ήταν και η Έλενα Ακρίτα με τον σύζυγό της, Γιώργο Κυρίτση.

Το «παρών» έδωσε και ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ πλάι του βρέθηκε και η προκάτοχός του, Αλέκα Παπαρήγα.

Δεν θα μπορούσε επίσης να λείπει η σύζυγος του εκλιπόντος, Τζένη Κόλλια, και τα τρία τους παιδιά, Αλέξανδρος, Ηλέκτρα και Μάγια.

Ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή στις 13 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 87 ετών, έπειτα από νοσηλεία μερικών εβδομάδων στον Ευαγγελισμό, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

Επιθυμία του Κώστα Καζάκου ήταν να δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή.

Μοιραστείτε το: