04/12/2022
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 - 21:05

«Φοβόμουν μη με διώξουν από τη χώρα»: Τι λέει ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε φοιτήτρια με το αμάξι (video)

«Πετάγεται μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και δεν μπόρεσα να το κοντρολάρω, αν είχε περάσει από τη διάβαση, τίποτα δεν θα είχε συμβεί», είπε

Ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε με το αμάξι του μια 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ, μίλησε δημόσια λίγο πριν παρουσιαστεί στις αρχές και ανέφερε ότι δεν κατάλαβε πως τη χτύπησε.

«Με μία φίλη πηγαίναμε προς Λαδάδικα και ξαφνικά ακούω στο αμάξι ένα μπαμ, ξαφνικά έγινε, δεν είδα στον δρόμο κανέναν άνθρωπο. Ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και δεν μπόρεσα να το κοντρολάρω το αμάξι, ξέφυγε», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «LiveNews».

«Με πράσινο φανάρι περνούσαμε, ούτε έτρεχα, 50 να ήταν το πιο πολύ που έτρεχα. Βλέπω έχει κόσμο εκεί, λέω κάποιος θα πάει να τη βοηθήσει και εγώ επειδή είχα παρελθόν εδώ τρόμαξα, λέω θα με απελάσουν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Πατάω φρένα, φεύγει το αμάξι πίσω και μετά βάζω ταχύτητα, φεύγω μπροστά, καμία αναστροφή δεν έγινε εκεί», είπε ο 26χρονος σημείωσε πως «τρόμαξα, έφυγα από εκεί, έχω μετανιώσει, πάω να παραδοθώ».

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα voria.gr o δικηγόρος του 26χρονου δήλωσε πως ο οδηγός τού μετέφερε ότι «είναι συντετριμμένος και η κατάσταση της υγείας του θύματος είναι αυτό που προέχει. Σε σχέση με την υπαιτιότητα του ατυχήματος, οφείλω να πω πως αν η πεζή δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Στα 20 μέτρα υπήρχε διάβαση. Φοβήθηκα και έφυγα γιατί δεν είχα άδεια παραμονής».

Μοιραστείτε το: