13/06/2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 - 21:30

Θηλυκή συμμορία «άδειαζε» σπίτια στην Αττική: Βίντεο από τη δράση τους (video)

Οι Αρχές το αναλύουν για να φτάσουν στα ίχνη τους * «Είπαν ότι πουλούσαν χαρτομάντηλα»

Στη δημοσιότητα δόθηκε την Τρίτη (31/1) βίντεο από τη δράση της θηλυκής συμμορίας που «αδειάζει» σπίτια στην Αττική.

Ειδικότερα, στο βίντεο δύο γυναίκες φαίνονται να πλησιάζουν την είσοδο πολυκατοικίας σε κεντρικό δρόμο στο Περιστέρι το πρωί της Δευτέρας (30/1). Χωρίς να κινήσουν την παραμικρή υποψία, μπαίνουν στην πολυκατοικία και κατευθύνονται προς το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Η γυναίκα που μένει στο διαμέρισμα, σε κατάσταση σοκ, περιέγραψε στο Mega την εικόνα που αντίκρισε μόλις γύρισε σπίτι της.

«Εγώ γύρισα από τη δουλειά μου γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι και πάω να ανοίξω το σπίτι με τα κλειδιά. Βλέπω ότι η πόρτα δεν είναι κλειδωμένη. Είναι απλώς τραβηγμένη και κλειστή. Ανοίγω την πόρτα, μπαίνω μέσα και βλέπω μία εικόνα σοκ. Βλέπω την μπαλκονόπορτα κλειστή και το σκυλί μου απ’ έξω».

Οι δύο γυναίκες παρακολούθησαν τις κινήσεις των ανθρώπων που διαμένουν στον πρώτο όροφο και όταν είδαν πως έφυγαν, κατάφεραν να μπουν χωρίς καν να διαρρήξουν την πόρτα.

Έμειναν συνολικά 20 λεπτά μέσα στο διαμέρισμα. Όλη αυτή τη διάρκεια, κλείδωσαν στο μπαλκόνι τον σκύλο της οικογένειας για να δράσουν ανενόχλητες.

«Μπήκαν στο σπίτι μου, στον προσωπικό μου χώρο, ψάχνανε τα ρούχα μου, ακουμπούσαν με τα χέρια τους τα πράγματά μου. Μου πήρανε σίγουρα το χρυσό μου το δαχτυλίδι, που είχα πρόσφατα δώρο από τον μικρό μου και κάποια αλυσιδάκια», τόνισε η γυναίκα.

«Είπαν ότι πουλούσαν χαρτομάντηλα»

Από το βίντεο-ντοκουμέντο, ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας αναγνώρισε τις δύο γυναίκες. Είχαν προσπαθήσει πριν από τρεις μήνες να εισβάλλουν στο διαμέρισμά της, όσο εκείνη ήταν μέσα.

«Έχουν ξανά μπει, αλλά όχι στο δικό μου σπίτι. Προσπάθησαν να ανοίξουν τον τρίτο όροφο, αλλά άκουσε η γυναίκα τον θόρυβο, βγήκε στην πόρτα, τις είδε και της είπαν ότι μπήκαν για να πουλήσουν χαρτομάντηλα».

Στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, τα πρόσωπα των δύο γυναικών έχουν καταγραφεί, με τις Αρχές να το αναλύουν ώστε να βρεθούν σύντομα στα ίχνη της θηλυκής συμμορίας.

Μοιραστείτε το: