13/05/2025
GOSSIP - ΜΕDIA | Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 - 16:25

Χατζηνικολάου σε Πολάκη: «Τα χρέη είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται, σταματήστε τη λάσπη»

Ο δημοσιογράφος απάντησε στη νέα επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα αρρύθμιστα χρέη των εταιρειών του * Νέος κύκλος αντιπαράθεσης

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ανοίξει ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και το Νίκο Χατζηνικολάου, καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με νέα ανάρτησή του στο twitterπρος τον δημοσιογράφο, με τον τελευταίο να του απαντά, καλώντας τον να «σταματήσει τη λάσπη».

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης (29/3) με την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο απευθύνθηκε προς τον Νίκο Χατζηνικολάου ρωτώντας τον αν «ισχύει ότι εταιρείες του έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook λέγοντας πως πρόκειται για συκοφαντίες και ψέματα καθώς «τα χρέη των εταιρειών είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται», ενώ τον κάλεσε να «ενημερωθεί και να σταματήσει τη λάσπη».

Στην απάντησή του αναφέρει τα εξής:

Η απάντησή μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά. Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα . Θλιβερό. Ενημερωθείτεκαισταματήστετηλάσπη».

Μοιραστείτε το: