22/05/2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:45

Βολές Πολάκη κατά Αχτσιόγλου: «Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακή»

«Άλλοι τσαλαβουτάνε στα θολά νερά της σιωπής, της ηπιότητας-μετριοπάθειας», γράφει σε ανάρτησή του, «φωτογραφίζοντας» την υποψήφια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εκλογές για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ οδεύουν σε δεύτερο γύρο και τα… όργανα άρχισαν ήδη πριν καν ξημερώσει η Δευτέρα (18/9).

Τα πρώτα εσωκομματικά «καρφιά» με φόντο τον δεύτερο γύρο ξεκίνησαν λοιπόν από νωρίς, με την Έφη Αχτσιόγλου να εμφανίζεται ιδιαίτερα αιχμηρή στις δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος που την έφερνε δεύτερη με 36,21% πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη που έλαβε το 45,47 % των ψήφων.

«Η επόμενη Κυριακή θα καθορίσει αν τους αγώνες θα τους δώσουμε με όρους σοβαρότητας» είπε η Έφη Αχτσιόγλου έξω από τα γραφεία του κόμματος, τονίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων. Θα καθορίσει αν τους πολιτικούς αγώνες που θα έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους, όρους σοβαρότητας και ευθύνης».

Τις αιχμές της Έφης Αχτσιόγλου δεν άφησε ασχολίαστες ο Παύλος Πολάκης, εξαπολύοντας επίθεση προς το πρόσωπό της, χωρίς βέβαια να την κατονομάζει.

«Εμείς μόνα σε πεντακάθαρα νερά κολυμπάμε… και θα συνεχίσουμε και την άλλη Κυριακή!

Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερά της σιωπής, της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης!

ΥΓ. Δηλαδή μας είπε πως το 46-47% που ψήφισε Κασσελάκη σήμερα δεν ξέρει από πολιτική και είναι θολό!

Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακή», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook αργά τη νύχτα, δείχνοντας ότι πιθανότατα έπονται κι άλλες συγκρούσεις…

Μοιραστείτε το: