Επέστρεψαν Κωνσταντέλιας, Σάλιακας, Διούδης και Γαλανόπουλος στην Εθνική
Τις επιλογές του για τα δύο κομβικά παιχνίδια με Ιρλανδία και Ολλανδία στις 13 και 16 Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Euro 2024 έκανε γνωστές ο Γκουστάβο Πογέτ την Τρίτη (3/10).
Υπάρχουν σε αυτές νέα πρόσωπα. Κάποιοι παίκτες που επί των ημερών του Ουρουγουανού τεχνικού δεν είχαν κληθεί ξανά, επιλέχθηκαν. Ο λόγος για τους Διούδη, Σάλιακα και Γαλανόπουλο.
Ο Πογέτ συμπεριέλαβε στις κλήσεις του και τον Κωνσταντέλια αναγνωρίζοντας πιθανότατα το λάθος που είχε κάνει την προηγούμενη φορά. Παρών και ο Αλεξανδρόπουλος που είχε κληθεί συμπληρωματικά τον προηγούμενο μήνα, εκτός ο Παπανικολάου. Εντύπωση προκαλεί που ο Δουβίκας δεν βρίσκεται ούτε τώρα στις κλήσεις.
Αναλυτικά: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Φούντας.

