29/11/2023
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 - 13:45

Αλέξης Τσίπρας και Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη: «Μην τα συνδέουμε όλα με την πολιτική», απαντούν πηγές

Τετ α τετ λίγα 24ωρα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Aλέξης Τσίπρας και Γαβριήλ Σακελλαρίδης εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης (14/11) σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη. Η συνάντηση έγινε λίγα 24ωρα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το Σαββατοκύριακο, και τις ηχηρές αποχωρήσεις στο κόμμα τις τελευταίες ημέρες.

Το απομονωμένο ραντεβού, όπως έδειχνε αρχικά, μεταξύ των δύο ανδρών εξελίχθηκε σε πολιτικό γεγονός, όταν τους εντόπισε το τηλεοπτικό συνεργείο ψυχαγωγικής εκπομπής που έχει αναλάβει σαν σε εργολαβία τη δραστηριότητα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το τηλέφωνο της ταβέρνας δεν σταμάτησε να χτυπά μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, με τα κανάλια να αναζητούν να επιβεβαιώσουν ότι φιλοξενεί τους άλλοτε στενούς συνεργάτες που βρίσκονται μετά από πολλά χρόνια και πάλι μαζί.

Το πρωί της Τετάρτης (15/11), όμως, πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, σχολιάζοντας το δείπνο με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη ανέφεραν πως «ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει τηρήσει σιγή ισχύος μετά την αποχώρησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μη κάνοντας κάποιο σχόλιο για τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μοιραστείτε το: