20/07/2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 - 14:29

Προανήγγειλε την επιστροφή του στην πολιτική ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Από αύριο θα είμαι παρών»

«Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να συμμετάσχω και στις επερχόμενες ευρωεκλογές» * Τη Δευτέρα ξεκαθαρίζει σε ομιλία τις κινήσεις του

Έτοιμος να επιστρέψει στην πολιτική είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, ξεκαθαρίζοντας περισσότερο τις επόμενές του κινήσεις σε ομιλία που θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα στις 18:30.

«Από αύριο (20/11), θα είμαι παρών στην πολιτική και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να συμμετάσχω και στις επερχόμενες ευρωεκλογές», υπογράμμισε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Ο πρώην βουλευτής του Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι «δεν έχω να ανακοινώσω κάτι τώρα για το πολιτικό μου μέλλον. Από αύριο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

«Αυτή η εκδήλωση θα είναι το πρώτο μου βήμα, μετά την αποχώρηση από το κόμμα στο οποίο είχα την τιμή να ανήκω επί πολλές δεκαετίες. Θα είναι το πρώτο βήμα μίας καινούργιας πορείας, είμαι σε συζήτηση με τους πολιτικούς μου φίλους. Η απόφαση θέλω να έλθει ύστερα από ώριμη σκέψη. Θα είμαι παρών από αύριο στην πολιτική», προσέθεσε.

Μοιραστείτε το: