30/11/2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 - 15:13

Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την 16χρονη που έπεσε σε κώμα από υπερβολική δόση στον Βύρωνα

Συνολικά πέντε άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση * Η ανήλικη έκτη συλληφθείσα αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν δυο από τους πέντε κατηγορούμενους που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση χορήγησης ναρκωτικών στο 16χρονο κορίτσι στο Βύρωνα, το οποίο νοσηλεύεται δίνοντας «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

Ένας άνδρας και ένας ανήλικος κατηγορούμενος μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους ενώ η νεαρή συγκατηγορούμενη τους αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανένα όρο.

Οι πέντε κατηγορούμενοι έδωσαν εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς φέρονται να έδωσαν κοκτέιλ ουσιών στην 16χρονη την οποία φαίνεται πως είχαν μετατρέψει σε πειραματόζωο.

Πληροφορίες , ωστόσο, αναφέρουν ότι οι πέντε αρνήθηκαν τις κατηγορίες της διακεκριμένης διακίνησης περί ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, της συμμορίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Συγκεκριμένα φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι δεν έδωσαν ναρκωτικά στη 16χρονη, η οποία εμφανίζεται να είχε κάνει χρήση κάνναβης και «σίσα», ουσία που είναι γνωστή και ως η «κόκα των φτωχών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκτη ανήλικη συλληφθείσα, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη την περασμένη Παρασκευή.

Μοιραστείτε το: