25/02/2024
ΑΜΕΡΙΚΗ | Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 - 17:29

«Τρελή» καταδίωξη 12χρονου στις ΗΠΑ που έκλεψε ανυψωτικό όχημα 17 τόνων και βγήκε στους δρόμους: «Σταμάτα τώρα!» (video)

Ο ανήλικος προκάλεσε ζημιές σε 10 οχήματα πριν τελικά συλληφθεί

Ένα ανήλικο αγόρι έκλεψε ένα ανυψωτικό όχημα 17 τόνων και οδήγησε τους αστυνομικούς σε καταδίωξη με αργή ταχύτητα. Σύμφωνα με την αστυνομία του Μίσιγκαν, ο 12χρονος έκλεψε το όχημα, αφού το βρήκε ξεκλείδωτο με τα κλειδιά μέσα σε αυτό, και βγήκε στους δρόμους της πόλης Αν Άρμπορ.

Στο βίντεο από την καταδίωξη που έγινε με ταχύτητες 20 έως 30χλμ./ώρα ακούγονται αστυνομικοί να φωνάζουν στον 12χρονο «Σταμάτα τώρα!», ενώ παράλληλα προειδοποιούν συναδέλφους τους ότι το παιδί κατεβάζει τους γάντζους και γι’ αυτό κανείς δεν πρέπει να βρεθεί μπροστά στο βαρύ όχημα. Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 18:45 τοπική ώρα και λίγο αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν το αγόρι με το ανυψωτικό να κινείται με χαμηλή ταχύτητα, αλλά με τα φώτα κλειστά.

Η καταδίωξη ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο νεαρός οδηγός απλά σταμάτησε να οδηγεί, αφού συνολικά είχε προκαλέσει ζημιές σε 10 οχήματα. Ο 12χρονος τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αναμορφωτήριο.

Μοιραστείτε το: