20/07/2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 - 12:59

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε την κοκαΐνη σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής

Κατά τη στιγμή της σύλληψης προέβαλλε σθεναρή αντίσταση

Έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, συνελήφθη το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ένας άνδρας, για διακίνηση, πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 5,34 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 4.560 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατά τη στιγμή της σύλληψης προέβαλλε σθεναρή αντίσταση, απωθώντας τους αστυνομικούς, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Επίσης σε έρευνα που έγινε σε υπόγειο κοινόχρηστο χώρο οικοδομής, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κλειδί της πόρτας εισόδου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 28,5 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 7 κενά νάιλον σακουλάκια.

Όπως προέκυψε, νωρίτερα διέθεσε έναντι αμοιβής ποσότητα ναρκωτικών σε άγνωστο άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Κατασχέθηκε ένα όχημα ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, το οποίο χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.
Μοιραστείτε το: