16/04/2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 - 11:35

Όλη η αλήθεια για τους «ανθρώπους των σπηλαίων» που συνελήφθησαν στην Κόρινθο (pic)

Δείτε φωτογραφία-ντοκουμέντο

Μια αδιανόητη υπόθεση με πρωταγωνιστές μια τετραμελή οικογένεια που διέμενε σε σπίτι στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, αποκάλυψε μια απόπειρα εμπρησμού.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μετά από επιχείρηση, έναν 45χρονο, την 39χρονη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά, ηλικίας 21 και 15 ετών, να διαμένουν σε σπίτι, μέσα στο οποίο είχαν φτιάξει τούνελ μήκους 30 μέτρων που κατέληγε σε ρεματιά. Εντός των χώρων της οικίας αλλά και στο τούνελ, εντοπίστηκαν, επτά αυτοσχέδια τόξα, είκοσι βέλη, τέσσερα μαχαίρια, ένα τσεκούρι, όπλα και φυσίγγια.

Η απόπειρα εμπρησμού και η διαφυγή από το τούνελ

Το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση στο σπίτι μετά από καταγγελία για εμπρησμό που προκάλεσε ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας. Στη θέα των αστυνομικών τα μέλη της οικογένειας επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και διέφυγαν μέσω του τούνελ στη ρεματιά αλλά εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα.

Κοιμόντουσαν στο χώμα!

Μπαίνοντας στο χώρο του σπιτιού, οι αστυνομικοί αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτά που έβλεπαν. Τα μέλη της οικογένειας διαπιστώθηκε πως κοιμόντουσαν στο χώμα, ενώ έκρυβαν όπλα ακόμη και κάτω από πέτρες! Μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και δυο ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για τυχόν εντοπισμό ουσιών.

Παράλληλα με τα τόξα και τα βέλη, οι αστυνομικοί εντόπισαν, ένα αυτοσχέδιο τουφέκι, ένα αεροβόλο, 102 κυνηγετικά φυσίγγια και 81 φυσίγγια διαφόρων τουφεκίων.
Photo Stories
Μοιραστείτε το: