22/05/2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 - 22:00

Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν δολοφονήσει την Κυριακή Γρίβα

Η τοξικολογική εξέταση

Κοκτέιλ ουσιών, ανάμεσά τους και κοκαΐνη, είχε κάνει ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβας, πριν την σκοτώσει έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η τοξικολογική εξέταση του δράστη δείχνει ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικοί, ωστόσο, αναφέρουν ότι παρά τη χρήση αυτή, ο 39χρονος, που νοσηλεύεται στο Τζάνειο, ήταν απόλυτα λειτουργικός και απόλυτος γνώστης του τι ακριβώς τι έκανε.

«Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές οι ουσίες. Τις αποκάλυψε η τοξικολογική έκθεση στις 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Η τοξικολογική εξέταση του 39χρονου

Βρέθηκε θετικός σε: Αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και Βαρβιτουρικά

Στις δε Βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά – ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή

Την επόμενη ημέρα, στις 3 Απριλίου, η τοξικολογική εξέταση τον βγάζει αρνητικό στα ναρκωτικά και η τιμή στις βενζοδιαζεπίνες πέφτει.

Με δεδομένο ότι όπως έχει αποκαλυφθεί ο δράστης έχει νοσηλευθεί δύο φορές ως τοξικομανής, ειδικοί εξηγούν την επίδραση που είχαν τα ναρκωτικά πάνω του. Σύμφωνα με το STAR, αυτό που συμπεραίνεται είναι ότι ο 39χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ σχεδίαζε τη δολοφονία της Κυριακής με δεδομένο ότι η οικογένεια του κοριτσιού κάνει λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Μοιραστείτε το: