22/05/2024
ΜΟΥΣΙΚΗ | Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 - 03:42

Στον τελικό της Eurovision η Μαρίνα Σάττι με το “ZARI” (video)

Οι άλλες εννέα χώρες που προκρίθηκαν

Ολοκληρώθηκετο βράδυ της Πέμπτης (9/5/2024) και ο Β΄ ημιτελικός του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision 2024 στη σκηνή του Malmö Arena της Σουηδίας.

Η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το “ZARI” ήταν ανάμεσα στις χώρες που απέσπασαν μία θέση στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας.

Η δεκάδα που προκρίθηκε:

Οι υπόλοιπες χώρες που θα βρεθούν μαζί με τη χώρα μας είναι: η Λετονία η Αυστρία, η Ολλανδία, η Νορβηγία, το Ισραήλ, η Εσθονία, η Ελβετία, η Γεωργία και η Αρμενία.

H «Number One» Έλενα Παπαρίζου πραγματοποίησε μία μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Μάλμε ντυμένη με μία ολόσωμη δημιουργία δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου διακοσμημένη με 1.000.000 κρύσταλλα, σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρωτιά που χάρισε στην Ελλάδα. Μαζί της η Τουρκάλα τραγουδίστρια και συνθέτρια Σερτάμπ Ερενέρ και η Σουηδή καλλιτέχνις Σαρλότε Περέλι.

paparizou_eurovision24

Η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στην τρίτη θέση στον Β΄ Ημιτελικό, εντυπωσιάζοντας τόσο με τη φωνή, όσο και με τη σκηνική της παρουσία. Παρά το γεγονός ότι διαγωνίστηκε με φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό, η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή.

Μοιραστείτε το: