14/06/2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Σάββατο 25 Μαΐου 2024 - 01:07

Ζώδια και κριτική… Και τα 4 είναι… τσουχτερά!

Όλα τα ζώδια έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Όμως κατά κοινή ομολογία, η επικριτικότητα, είναι από τα πλέον ενοχλητικά χαρακτηριστικά… που διαθέτουν πιο έντονα, τουλάχιστον 4 από τα 12 του ζωδιακού κύκλου

Έχετε βρεθεί απέναντι σε κάποιον που πιστεύει ότι έχει το ελεύθερο και την άνεση να κάνει ερωτήσεις – πολλές φορές και αδιάκριτες-  αλλά και σχόλια για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του; Του αρέσει να επικρίνει τους άλλους και έχει ένα ανεξήγητο σύμπλεγμα ανωτερότητας; Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βρεθεί στο δρόμο σας ένας τέτοιος άνθρωπος, μήπως να τον ρωτήσετε τι ζώδιο είναι; Πιθανότατα θα ανήκει σε ένα από τα 4 παρακάτω ζώδια που λατρεύουν να κάνουν κριτική στους άλλους!

Υδροχόος

Στον Υδροχόο αρέσει να επικρίνει τους άλλους και να τους βρίσκει συνεχώς ελαττώματα. Μπορεί να μην το κάνει επίτηδες, αλλά αισθάνεται ότι είναι καθήκον του να επικρίνει τους άλλους, για να έχουν καλύτερη απόδοση. Ο ίδιος το βλέπει απλά σαν μια πράξη φροντίδας.

Παρθένος

Οι Παρθένοι, επίσης, λατρεύουν να επικρίνουν τους άλλους. Έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση και γι’ αυτό συνήθως, μπορούν και επικρίνουν τους πάντες και τα πάντα. Αν και μπορεί να μην έχουν δίκιο όλη την ώρα, δε χάνουν ποτέ την ευκαιρία να… στριμώξουν άτομα και καταστάσεις και φυσικά, αισθάνονται καλά μ’ αυτό.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος επικρίνει τους ανθρώπους για να τους βγάλει τον καλύτερο εαυτό τους. Απλώς το κάνει για να βεβαιωθεί ότι το άλλο άτομο είναι σε θέση να βελτιωθεί και να επεξεργαστεί τα ελαττώματά του. Επιπλέον, του δίνει ευχαρίστηση αν η κριτική του έχει βοηθήσει κάποιον με οποιονδήποτε τρόπο.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι οι… μάστορες της κριτικής, κυρίως της… περιττής κριτικής. Οι κακές τους προθέσεις, τους κάνουν να επικρίνουν ακόμη και τα καλά πράγματα. Ένα ελαφρύ αίσθημα δύναμης μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται, ότι είναι εκ γενετής δικαίωμά τους, να χώνουν τη μύτη τους στις δουλειές των άλλων και να αναλαμβάνουν την ευθύνη όλου του κόσμου.

 

Μοιραστείτε το: