14/06/2024
ΜΟΥΣΙΚΗ | Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 - 11:08

Release Athens: Απορρίφθηκαν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο δήμος Καλλιθέας

Ξεκινά κανονικά το φεστιβάλ *Αυλαία με Offspring την Κυριακή

Απορρίφθηκαν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο δήμος Καλλιθέας εναντίοντης διοργάνωσης του μεγάλου μουσικού φεστιβάλ Release Athens που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο.

Η εκδίκαση των προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων πραγματοποιήθηκετην Πέμπτη (6/6/2024), μόλις 3 ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του φεστιβάλ, το οποίο θα “σηκώσει αυλαία” στις 9 Ιουνίου με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής να συνθέτουν το πρόγραμμά του.

Τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, που είχαν κατατεθεί από το δήμο Καλλιθέας εναντίον των διοργανωτών του φεστιβάλ αφορούσαν, μεταξύ άλλων, στην ένταση του ήχου και τα προβλήματα που -όπως υποστηρίζουν- θα δημιουργηθούν στην πρόσβαση των πολιτών στην παράλια ζώνη.

Ξεκινάει το Release – Στην Αθήνα οι The Offspring μετά από 15 χρόνια

To Release Athens 2024 υποδέχεται τους The Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου , στην Πλατεία Νερού.

Μία από τις πιο επιτυχημένες punk rock μπάντες όλων των εποχών, με απήχηση σε ολόκληρο το φάσμα των φίλων της rock’n’roll μουσικής, επιστρέφουν μετά από 15 χρόνια στην Αθήνα για την πιο δυναμική βραδιά του φετινού καλοκαιριού.

Οι The Offspring δημιουργήθηκαν το 1984 στην Καλιφόρνια και προμετωπίδα της επιτυχίας τους ήταν η κυκλοφορία του αξεπέραστου “Smash” (1994) στην Epitaph Records, το οποίο έχει πλέον ξεπεράσει τις 11 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, αποτελώντας μέχρι σήμερα το εμπορικότερο άλμπουμ ανεξάρτητης εταιρείας στην ιστορία της μουσικής.

Τα singles “Come Out And Play”, “Self Esteem” και “Gotta Get Away” εξελίχθηκαν σε διαχρονικούς ύμνους μιας ολόκληρης γενιάς και σφράγισαν τη θέση της μπάντας στην κορυφή του μουσικού στερεώματος.

Ακολούθησαν εμβληματικά άλμπουμ, όπως τα “Ixnay on the Hombre” (1997), “Americana” (1998) και “Conspiracy of One” (2000), θρυλικά τραγούδια όπως τα “Gone Away”, “Kids Aren’t Alright”, “You’re Gonna Go Far Kid”, “Pretty Fly (For A White Guy)”, “Why Don’t You Get A Job” και εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι Dexter Holland, Noodle, Todd Morse, Jonah Nimoy και Brandon Pertzborn, μετά την κυκλοφορία του δέκατου δίσκους τους, “Let The Bad Times Roll” (2021), πραγματοποίησαν μια τεράστια περιοδεία με εμφανίσεις στην Αυστραλία, τις Η.Π.Α, τον Καναδά και την Ευρώπη, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο που αποθέωσε μια από τις πιο ξεχωριστές μπάντες των τελευταίων δεκαετιών.

Το 2024, οι The Offspring γιορτάζουν τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του “Smash” και θα ανέβουν στη σκηνή της Πλατείας Νερού για μια εμφάνιση που προβλέπεται να είναι από τις πιο εκρηκτικές του Release Athens 2024.

Πληροφορίες / εισιτήρια
Release Athens 2024: releaseathens.gr

9.offspring

Μοιραστείτε το: