02/02/2026
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026 - 17:42

Νέα Πέραμος: Βασάνισαν και εκτέλεσαν πισώπλατα με 10 σφαίρες έναν 27χρονο

Για σχέση του θύματος με επιχειρηματία της περιοχής κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ. που διερευνά την υπόθεση

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 27χρονος άνδρας το μεσημέρι της Κυριακής (1/2) στη Νέα Πέραμο, ο οποίος είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους έξω από το σπίτι της συντρόφου του στην Ελευσίνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος ξέχασε τα κλειδιά του και χτύπησε το κουδούνι της πολυκατοικίας που μένει η κοπέλα του, όμως δεν ανέβηκε ποτέ κάνοντας τη σύντροφό του να ανησυχήσει. Όταν εκείνη κατέβηκε διαπίστωσε πως ο 27χρονος δεν βρισκόταν εκεί και άμεσα κάλεσε τις αρχές.

Τον άνδρα εντόπισε ένας περιπατητής λίγο μετά τις 15:00 σε ερημική περιοχή και εντός ρέματος στο όρος Κανδήλι, προς την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας, στη Νέα Πέραμο. Κατόπιν ειδοποίησε την αστυνομία και άντρες της οποίας έφτασαν στο σημείο. Κατά τον έλεγχο στις κάμερες διπλανής οικίας και καφετέριας διαπίστωσαν πως τουλάχιστον δύο άγνωστοι άντρες, υπό την απειλή όπλων, τον ακινητοποίησαν και τον έβαλαν διά της βίας μέσα σε ένα αυτοκίνητο του οποίου οι πινακίδες ήταν κλεμμένες.

Τον 27χρονο δολοφόνησαν πισώπλατα με δέκα σφαίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής, ο ιατροδικαστής εντόπισε εννιά σφαίρες στην πλάτη του θύματος και μία στο ινιακό οστό στο κεφάλι. Σε βάρος του θύματος είχε προηγηθεί και ξυλοδαρμός, πιθανόν μέσα στο αυτοκίνητο για να τον ακινητοποιήσουν, καθώς είχε προθανάτιες εκχυμώσεις στα χείλη και στο μεσόφρυο.

Αμέσως μετά την εκτέλεση, οι δράστες έβαλαν φωτιά στη σορό του, ενδεχομένως για να εξαφανίσουν και τα δικά τους ίχνη, χωρίς αυτή να απανθρακωθεί τελικά. Όπως αναφέρουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., ο τρόπος που έγινε το έγκλημα αλλά και η κατάληξή του, θυμίζει μαφιόζικου τύπου εκτέλεση, δείχνει όμως και μένος σε βάρος του θύματος.

Οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος βρίσκονται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση της αρπαγής και ανθρωποκτονίας, σε βάρος του 27χρονου επιχειρηματία από την Ελευσίνα. Ένα τατουάζ που έφερε το θύμα οδήγησε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τον 27χρονο, ωστόσο εκκρεμεί η επίσημη ταυτοποίησή του.

Η σύντροφος του 27χρονου ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν γνωρίζει λόγους για τους οποίους θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο σε βάρος του συντρόφου της. Ο ίδιος είχε οικονομική επιφάνεια όπως και η οικογένειά του και διατηρούσε μία εταιρεία διαχείρισης προσωπικού.

Στο μικροσκόπιο η σχέση του 27χρονου θύματος με γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, που είχε δολοφονηθεί στη Μάνδρα πριν από δύο χρόνια

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των ερευνών είναι η σχέση του θύματος με γνωστό επιχειρηματία της περιοχής που είχε δολοφονηθεί στη Μάνδρα πριν από ακριβώς δύο χρόνια. Τότε οι δράστες τον είχαν γαζώσει μέσα στο αυτοκίνητό του και είχαν βάλει επίσης φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, ο 27χρονος φέρεται να είχε συνεργαστεί και να τον γνώριζε, οπότε μοιραία οι αστυνομικοί ερευνούν και πιθανή σύνδεση, χωρίς απαραίτητα να περιορίζουν εκεί την έρευνά τους, αλλά στρέφονται και γενικά στις επαφές και στις οικονομικές δραστηριότητες του θύματος.

Μοιραστείτε το: