24/07/2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 - 19:44

Με χημικά και μάνικες νερού τα ΜΑΤ διέλυσαν τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα (pics+video)

Οι δυνάμεις καταστολής με βίαιο τρόπο και χωρίς πρόκληση άνοιξαν το δρόμο, που είχε κλείσει κόσμος κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού * Επιτόπιο ρεπορτάζ από το agrafto.gr

Ένα «υγιεινό» και πλήρως… τοξικό απόγευμα «απόλαυσαν» όσοι βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουλίου 2021…

Τα ΜΑΤ είπαν να… δροσίσουν τον κόσμο από την κάψα του καλοκαιριού στην τσιμεντούπολη και παράλληλα να τεστάρουν τη φυσική του κατάσταση με δακρυγόνα. Για να σοβαρευτούμε όμως… Η δεύτερη κατά σειρά συγκέντρωση στο Σύνταγμα πολιτών κατά της επιχειρούμενης επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον Covid-19 διαλύθηκε βιαίως από τις δυνάμεις καταστολής της ΕΛ.ΑΣ.

Το κακό ήταν πως αυτή τη φορά οι συγκεντρωμένοι ήταν λιγότεροι (υπολογίζονται περίπου σε 4.500 με δεδομένο ότι η Αστυνομία δίνει 3.500), καθώς είχαν -εκτός των άλλων- «κυκλοφορήσει» και… πληροφορίες περί επεισοδίων εντελώς τυχαία. 

Έτσι γύρω στις 19.30 (η συγκέντρωση είχε ως ώρα έναρξης τις 18.00) τα ΜΑΤ θεώρησαν πως έπρεπε να δράσουν για να ανοίξει ο δρόμος μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο. Έτσι χωρίς καμία πρόκληση οι «Αύρες», που ήταν στο ύψος του Ζαππείου άνοιξαν πυρ με ύδωρ! 

Οι μάνικες νερού έλουσαν τον κόσμο και μόλις κάποιοι αντέδρασαν πετώντας μπουκάλια προς τα ΜΑΤ που ήταν παραταγμένα παράπλευρα της «Αύρας» άρχισε η εκτόξευση χημικών (κρότου λάμψης και λοιπών)…

Τα χημικά διέλυσαν εύκολα τους συγκεντρωμένους (υπήρχε κόσμος κάθε ηλικίας, οικογένειες ολόκληρες και χωρίς κομματική ταυτότητα, ωστόσο, δεν έλειψαν και κάποιοι ακραίοι αν κρίνουμε ότι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις πετάχθηκαν και φέγ βολάν υπέρ του Κασιαδιάρη). Ωστόσο, οι συγκεντρωμένοι δεν προκάλεσαν και η παρουσία τους ήταν εντελώς ειρηνική!

Φυσικά υπήρχαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης με βασικό όλων το «κάτω η χούντα του Μητσοτάκη». 

Στη συνέχεια η «Αύρα» της Αστυνομίας μεταφέρθηκε στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος για να ακολουθήσει ανθρωποκυνηγητό στην Ερμού και τα γύρω στενά από τα ΜΑΤ και να συνέχεια μέσα στην πλατεία νέες ρίψεις χημικών. Χωρίς καμία απολύτως πρόκληση. Γεγονός, το οποίο το agrafto.gr το κατέγραψε προς επιβεβαιώσει και όλων των παραπάνω.

Η ΕΛ.ΑΣ. λοιπόν, είχε εντολή να διαλύσει τη συγκέντρωση όσων αντιστέκονται - διαμαρτύρονται στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων και το έκανε πράξη… Και προφανώς τέτοιες πρακτικές παραπέμπουν σε ολοκληρωτικές συμπεριφορές, δεν συνάδουν με δημοκρατίες και χαρακτηρίζουν καθεστώτα.

Δ. Δ.

-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Μοιραστείτε το: