26/09/2021
ΕΥΡΩΠΗ | Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 - 16:59

Αναστάτωση στο κοινοβούλιο της Ανδαλουσίας λόγω... αρουραίου (video)

To τρωκτικό φοβισμένο από τις φωνές κρύφτηκε κάτω από τα έδρανα και οι βουλευτές άρχισαν να… χοροπηδούν

Ένας απρόσκλητος «επισκέπτης» έφερε τα «πάνω κάτω» στη Σεβίλλη, στη Βουλή της περιφερειακής κυβέρνησης της Ανδαλουσίας στη Σεβίλλη.

Ένας… ψωμωμένος αρουραίος έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του μέσα στο κοινοβούλιο την Τετάρτη (21/7), ξαφνιάζοντας τους βουλευτές, οι οποίοι εκείνη την ώρα ετοιμάζονταν να ψηφίσουν για ένα σημαντικό ζήτημα.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη συνεδρίαση γινόταν για να αποφασιστεί εάν η Σουζάνα Ντίαζ, πρώην περιφερειακή πρόεδρος της Ανδαλουσίας, θα διοριζόταν στη θέση της γερουσιαστή.

Το τρωκτικό εισέβαλε στην αίθουσα με αποτέλεσμα πολλοί από τους βουλευτές να τα χάσουν.

Μεταξύ αυτών και η πρόεδρος της περιφερειακής βουλής Μάρτα Μποσκέτ, που κάλυψε σοκαρισμένη με το χέρι της το καλυμμένο από τη μάσκα στόμα της όταν είδε τον αρουραίο, βγάζοντας και ένα επιφώνημα.

Φυσικά το τρωκτικό, τρομαγμένο κι αυτό από την παρουσία τόσων ανθρώπων, έτρεξε να κρυφτεί κάτω από τα έδρανα, προκαλώντας νέο κύμα αναστάτωσης. Κάποιοι βουλευτές αποχώρησαν, μερικοί… χοροπηδώντας, ενώ άλλοι φρόντισαν να ανεβάσουν τα πόδια τους πάνω στα καθίσματά τους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν σε τοπικά site, ο αρουραίους ήταν αρκετά μεγαλόσωμος, κάτι που δικαιολογεί ίσως τις κάπως έντονες αντιδράσεις των ανδαλουσιανών βουλευτών.

Μοιραστείτε το: