21/10/2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 - 15:44

«Μίλησαν» η κάμερα και το τηλέφωνο στα Γλυκά Νερά: Δεν είχε συνεργό ο πιλότος

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά * Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού αλλά και του τραπεζικού απορρήτου

Μοναδικός κατηγορούμενος στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, τον περασμένο Μάιο παραμένει, μέχρι τα έως τώρα στοιχεία της ανάκρισης, ο συζυγοκτόνος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Η ανακριτική έρευνα για τη πολύκροτη αυτή υπόθεση έχει ήδη ολοκληρωθεί και ο συνήγορος του κατηγορούμενου πιλότου εκλήθη από τον ανακριτή και υπέγραψε το πέρας της ανακρίσεως.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα.

Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στον ανακριτή δεν διαβιβάστηκε κανένα έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν τη νύχτα που δολοφονήθηκε η νεαρή γυναίκα.

Ακόμη, στα χέρια του ανακριτή φέρεται να μην έφτασε ούτε έγγραφο σχετικά με την κάμερα που υπήρχε στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Και αυτό καθώς, η εταιρία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο σχετικό αίτημα των ελληνικών αρχών.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στο τραπεζικό απόρρητο φαίνεται πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες, τόσο της αδικοχαμένης Καρολάιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού.

Πλέον, η σχετική δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί σε εισαγγελέα για να υποβάλει την πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο.

Μοιραστείτε το: