02/12/2021
ΑΜΕΡΙΚΗ | Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 - 16:29

Πυροβόλησε και σκότωσε έναν φίλο της γιατί αρνήθηκε… να της δώσει ένα φιλί

Οι αρχές στο Ιλινόις μιλούν για «ερωτικό τρίγωνο που δεν είχε καλή κατάληξη»

Ένα ερωτικό τρίγωνο στο Ιλινόις των ΗΠΑ «είχε τραγική εξέλιξη» σύμφωνα με την αστυνομία, αφού μία γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε έναν φίλο της, επειδή αρνήθηκε… να την φιλήσει.

Μια μητέρα τριών παιδιών πυροβόλησε θανάσιμα τον άνδρα μπροστά στην κοπέλα του αφού εκτός από εκείνον αρνήθηκε και η ίδια να ακολουθήσει τις επιθυμίες της δράστιδος.

Ένα ερωτικό τρίγωνο στο Ιλινόις των ΗΠΑ «είχε τραγική εξέλιξη» σύμφωνα με την αστυνομία, αφού μία γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε έναν φίλο της, επειδή αρνήθηκε… να την φιλήσει. Μια μητέρα τριών παιδιών πυροβόλησε θανάσιμα τον άνδρα μπροστά στην κοπέλα του αφού εκτός από εκείνον αρνήθηκε και η ίδια να ακολουθήσει τις επιθυμίες της δράστιδος.

Η Κλαούντια Ρεσέντιζ-Φλόρες, 28 ετών, μόλις είχε μετακομίσει με τον Τζέιμς Τζόουνς και τη φίλη του στο συγκρότημα διαμερισμάτων Preserve Woodfield στο Rolling Meadows όταν «ένα ερωτικό τρίγωνο εξερράγη θανάσιμα», ανέφερε η Chicago Sun-Times.

Οι τρεις το βράδυ της περασμένης Πέμπτης είχαν βγει για ποτά όταν και η Ρεσέντιζ-Φλόρες ζήτησε από τον 29χρονο αντί να φιλήσει την κοπέλα του να φιλήσει εκείνη. Εκείνοςαρνήθηκε.

Η άρνηση κατέληξε σε αιματοκύλισμα

Οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση ανέφεραν ότι η δράστις και το ζευγάρι γύρισαν μετά την έξοδό τους στο σπίτι τους και εκεί η 28χρονη ζήτησε ξανά, επίμονα από το θύμα να την φιλήσει.

Μάλιστα, ζήτησε και από την φίλη του Τζόουνς να την φιλήσει, αλλά και οι δύο αρνήθηκαν επανειλημμένα. Αυτό φαίνεται να εξόργισε τη γυναίκα η οποία, γνωρίζοντας πού κρατούσε ένα όπλο ο Τζόουνς, το πήρε και τον απείλησε.

Έπιασε το όπλο του Τζόουνς, που ήταν κρυμμένο κάτω από ένα μαξιλάρι καναπέ στο σπίτι και τον απείλησε. Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο Τζόουνς προσπάθησε να κατεβάσει το όπλο όταν είδε ότι είχε έβγαλε την ασφάλεια, ωστόσο η γυναίκα μπόρεσε να σηκώσει τα χέρια της και να τον πυροβολήσει μία φορά στο στήθος.

Η φίλη του Τζόουνς κάλεσε τις αρχές που έφτασαν στη σκηνή του εγκλήματος και βρήκαν το όπλο.

Ο Ρεσέντιζ-Φλόρες αναγνωρίστηκε ως η δράστις, συνελήφθη από την αστυνομία και ομολόγησε τον πυροβολισμό. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Rolling Meadows κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενοι οι 3 εμπλεκόμενοι να είχαν ερωτικές σχέσεις μεταξύ τους, είτε κατά τη διάρκεια του συμβάντος, είτε στο παρελθόν.

Μοιραστείτε το: