02/12/2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 - 13:28

Πολάκης: «Βγήκε κι ο Τσιόδρας να κρατήσει το φανάρι στον Μητσοτάκη»

Πυρά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά του καθηγητή Λοιμωξιολογίας: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι’ αυτά που είπες», αναφέρει

Επίθεση μέσω Facebook εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας για όσα είπε κατά την επανεμφάνισή του ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας

Επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος μετά από πολύ καιρό μίλησε για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, λέει στον Σωτήρη Τσιόδρα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για όσα είπε, επισημαίνοντας ότι στο θέμα των νεκρών από κορωνοϊό μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν.

«Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες», γράφει στην ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη, καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωνοϊό!!

Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει νάμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες!!! (φωτο1-2)

ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!

Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!

Αυτό το ξέρεις καλά! Όπως ξέρεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης!! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο 3-4)

Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει νάμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!

Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…

Μοιραστείτε το: