02/12/2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 - 14:59

Καλλιθέα: Ανήλικος ξυλοκόπησε 15χρονο μαθητή μέσα στο σχολείο

Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων * Η αφορμή ήταν μια παρεξήγηση, λένε συμμαθητές του θύματος

Ένας 15χρονος μαθητής δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου του, το μεσημέρι της Τρίτης (19/10) όταν ένας άλλος ανήλικος, εξωσχολικός, πήδηξε τα κάγκελα και εξαγριωμένος κατευθύνθηκε προς τον μαθητή και άρχισαν να τον χτυπά με μπουνιές στο πρόσωπο.

Οι συμμαθητές του 15χρονου οι οποίοι ήταν μπροστά στο άσχημο περιστατικό μίλησαν για την επίθεση που δέχτηκε ο φίλος τους και μάλιστα όπως λένε ήταν εκείνοι οι οποίοι τον μετέφεραν στο σπίτι του.

«Την τελευταία ώρα του μαθήματος ο συμμαθητής μας δέχτηκε μια επίθεση από ένα εξωσχολικό άτομο, το οποίο είχε σκαρφαλώσει τα κάγκελα του σχολείου και μπήκε μέσα στον προαύλιο χώρο με σκοπό να χτυπήσει τον συμμαθητή μας για μια παρεξήγηση που είχε συμβεί τις προηγούμενες μέρες. Καθηγητής δεν υπήρχε στο προαύλιο εκείνη την ώρα, το παιδί χτυπήθηκε στο πρόσωπο, το περιποιήθηκαν στο γραφείο και μετά τον πήγαμε εμείς οι ίδιοι στο σπίτι του», είπαν.

Γιατί όμως έγινε αυτό το περιστατικό;

Όπως αναφέρουν τα παιδιά «πριν τρεις-τέσσερις μέρες είχε σπρώξει κατά λάθος ένα κορίτσι και το κορίτσι αυτό το είπε στο αγόρι της και αυτός ήρθε και τον χτύπησε», είπαν οι συμμαθητές του θύματος.

Μοιραστείτε το: