02/12/2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 - 15:46

Λοβέρδος: «Δεν γίνεται ο πρόεδρος του κόμματος να μην είναι στη Βουλή στις 6 Δεκεμβρίου» (video)

«Αν εκλεγώ και δεν καταφέρω να διπλασιάσω τα ποσοστά του κόμματος, θα παραιτηθώ» * «Έχουμε ένα ακατανόητο σήμα, μια μίξη χρωμάτων, το τριαντάφυλλο ή ο ανεμιστήρας, που έφτιαξαν άνθρωποι που τώρα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ ή στα σπίτια τους», είπε

«Θα κάνω δηλώσεις ως ΠΑΣΟΚ αν κερδίσω για να μην με μπερδεύουν με κάποιους από εμάς που λένε ότι θα τα πούμε στο συνέδριο», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης (24/11) στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε ένα ακατανόητο σήμα, μια μίξη χρωμάτων, το τριαντάφυλλο ή ο ανεμιστήρας, έχουμε κάτι που μας έδωσαν άνθρωποι που τώρα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ ή στα σπίτια τους. Δεν πάμε πίσω νοσταλγώντας, πάμε με το ΠΑΣΟΚ».

Ο ίδιος άφησε αιχμές για τους συνυποψήφιούς του λέγοντας ότι δεν γίνεται ο πρόεδρος του κόμματος να μην είναι στη Βουλή στις 6 Δεκεμβρίου. «Είμαστε 6 εκ των οποίων οι 3 δεν είναι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Αυτός δεν είναι τυπικός αποκλεισμός ούτε τίθεται ζήτημα υποχρεωτικότητας. Το κόμμα τώρα που είναι 6-7% θα δώσει τη μάχη την επόμενη μέρα στη Βουλή απέναντι στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα».

«Η διαρχία έχει αποκλειστεί από το 1996» συμπλήρωσε.

Παράλληλα ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι σε περίπτωση που δεν διπλασιάσει τα ποσοστά του κόμματος, θα παραιτηθεί από πρόεδρος έχοντας βάλει ορόσημο το 2023.

Σε ερώτηση αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιώργος Φλωρίδης έχουν θέση στο κόμμα απάντησε ότι έχουν θέση όλες και όλοι, επισημαίνοντας ότι «όποιο όνομα χρησιμοποιεί ο κάθε υποψήφιος σήμερα, το κάνει για να το εκμεταλλευτεί»

Και κατέληξε: «Όλοι πίσω πλην αυτών που έχουν δημιουργήσει τρομερές συγκρούσεις και πολώσεις. Έχουμε ανοιχτό διάλογο με μια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έφυγε με τον Λαφαζάνη».Μοιραστείτε το: