18/01/2022
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 - 18:59

Πελάτης του κυκλώματος των παράνομων ελληνοποιήσεων ο Αλβανός που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο

Το θύμα, που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση κοκαΐνης, έλαβε πλαστά στοιχεία ταυτότητας και ελληνοποιήθηκε ως ομογενής απο χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που συμμετείχαν ένστολοι και προέβαινε σε παράνομες ελληνοποιήσεις, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ένας από τους αλλοδαπούς που παράνομα ελληνοποιήθηκε και είχε βαρύ ποινικό παρελθόν, είναι ο Αλβανός που δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε βενζινάδικο ιδιοκτησίας του, στη Λεωφόρο Θηβών 181.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ό,τι ο Αλβανός έλαβε πλαστά στοιχεία ταυτότητας και ελληνοποιήθηκε ως ομογενής απο χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης με το όνομα Στέργιος Μαζμεβίδης.

Παράλληλα ένα άλλο πρόσωπο, που είχε συλληφθεί και είχε απασχολήσει πριν καιρό τη δημοσιότητα σε υπόθεση εξαφάνισης συγγενικού του προσώπου, είχε επίσης ελληνοποιηθεί από το κύκλωμα των ενστόλων.

Επίσης, στο κύκλωμα αυτό είχε προσφύγει και ένας ακόμη Αλβανός κακοποιός, με ερυθρά αγγελία σύλληψης από την Interpol για δολοφονίες.

Πελάτες ήταν, επιπλέον, και οκτώ κακοποιοί αλβανικής καταγωγής, που είχαν συλληφθεί σε χώρες του εξωτερικού για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Η υπόθεση έχει βάθος και αναμένεται να βγουν στη επιφάνεια απίστευτα σκηνικά και λεπτομέρειες για τη δράση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης.

Μοιραστείτε το: