15/05/2024
A-SPORTS | Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 - 18:18

Αθλητικά: Με γκολ του Βρακά νίκησε την ΑΕΚ Β' ο ΠΑΟΚ Β'

Ένα τέρμα του 22χρονου μεσοεπιθετικού αρκούσε για να πάρουν οι «ασπρόμαυροι» το δεύτερο φετινό τους τρίποντο

Πολλές φάσεις δεν είχε, αλλά ένα γκολ αρκούσε για να βγει νικητής στο ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΚ Β' για την 3η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Οι «ασπρόμαυροι επικράτησαν με 1-0 της Ένωσης με τον Βρακά να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 58' σε έναν αγώνα που γρήγορα θα ξεχαστεί.

Ο σκόρερ είχε μία ευκαιρία και στο 11', όταν δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Δύο λεπτά μετά ο Πήλιος δοκίμασε το πόδι του και δεν βρήκε στόχο και στη συνέχεια έγινε ένα παιχνίδι κέντρου και λαθών.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μονοτονία έσπασε με το τέρμα του Βρακά στο 58' μετά τη συνεργασία των Τσοπούρογλου και Τασιούρα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στη διαδικασία να υπερασπιστούν το 1-0 και να μην πατήσουν πάνω σε αυτό για να βρουν δεύτερο γκολ.

Τελικά κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους παρόλο που η ΑΕΚ Β' είχε τεράστια ευκαιρία στο φινάλε για την ισοφάριση. Το σουτ του Γκολφίνου σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σκόνδρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω στον Ταλιχμανίδη.

ΠΑΟΚ Β' (Αλέξης Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης (79′ Πανίδης), Νινούα (79′ Σελιμάι), Τσοπούρογλου (69′ Κανίς), Βρακάς (69′ Σνάουτσνερ), Δαρέλας (90+2′ Ρούμνιαντσεβ).

ΑΕΚ Β' (Νίκος Κούστας): Γκίνης, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Πήλιος, Ραντόνια, Ρουκουνάκης (64′ Σκόνδρας), Σαμπανάτζοβιτς, Γεωργέας (24′ λ.τ Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Ανδρικόπουλος, Σταμούλης (46′ Φοφανά).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου

Σάββατο (7/10)

ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΚ Β' 1-0 (58' Βρακάς)

Τετάρτη (11/10)

Κοζάνη - Μακεδονικός (16:00)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αιολικός (16:00)

ΑΕΛ - Π.Ο.Τ. Ηρακλής (16:00)

Νίκη Βόλου - Λεβαδειακός (16:00)

Ρεπό: Καμπανιακός και Απόλλων Πόντου

Μοιραστείτε το: