25/05/2022
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 - 14:59

ΣΥΡΙΖΑ: «Να απαλλαγεί το γρηγορότερο η χώρα από τη διαφθορά του καθεστώτος Μητσοτάκη»

«Η ιστορία του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ένα άλλο τεράστιο σκάνδαλο της Δεξιάς, όπου γαλάζια τρωκτικά έκαναν πάρτι με δημόσιο χρήμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του

«Το ελάχιστο που θα μπορούσε να συμβεί σε μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση αν αποκαλύπτονταν ότι η Δικαιοσύνη στέλνει οριστικά στο «σκαμνί» με βαρύτατα κακουργήματα διαφθοράς στενούς συνεργάτες υπουργού, θα ήταν η αποπομπή ή η παραίτηση του εμπλεκόμενου υπουργού. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με το καθεστώς Μητσοτάκη στο οποίο υπουργός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει, «η ιστορία του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ένα άλλο τεράστιο σκάνδαλο της Δεξιάς, όπου γαλάζια τρωκτικά έκαναν πάρτι με δημόσιο χρήμα, το οποίο η Ν.Δ. βάφτισε και αυτό σκευωρία και φρόντισε μάλιστα να επιβραβεύσει μετεκλογικά τους πρωταγωνιστές του. Ενέταξε στα ψηφοδέλτιά της τον κατηγορούμενο Σταμάτη Πουλή, η σύζυγός του επίσης κατηγορούμενη, συνεχίζει να είναι συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, ενώ η πρώην οικονομική διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ διορίστηκε στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, την οποία εποπτεύει βέβαια ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων».

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, «μόνη λύση είναι η πολιτική αλλαγή για να απαλλαγεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η χώρα από τη «σαπίλα» και τη διαφθορά του καθεστώτος Μητσοτάκη».

Μοιραστείτε το: