25/05/2022
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 - 19:28

Γενική αργία την Τρίτη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ο στρατός στην Αττική Οδό

Ανακοινώσεις στις 20:15 από τον Χρήστο Στυλιανίδη * Δεν θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες * Κινητοποίηση στρατιωτών για τον απεγκλωβισμό οδηγών και επιβατών

Γενική απεργία παντού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 19:30 της Δευτέρας (24/1) λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας. Ανακοινώσεις θα γίνουν στις 20:15 από τον Χρήστο Στυλιανίδη.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία κινητοποίηση στρατού και δυνάμεων για Αττική οδό σε μία ευρεία επιχείρηση απεγκλωβισμού από έξι σημεία. «Το μέλημά μας είναι πως θα βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική οδό», λένε κυβερνητικές πηγές.

Παράλληλα σημειώνεται ότι την Τρίτη (25/1) δεν θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες.

Το ενδεχόμενο αυτό, άλλωστε, είχε αφήσει ανοιχτό το πρωί της Δευτέρας (24/1) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης λαμβάνονται με γνώμονα την εξέλιξη του φαινομένου της κακοκαιρίας.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των οδηγιών που παρέχονται από τις υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας, επεσήμαινε ότι η λειτουργία των Δημόσιων Υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεργασίας από τους υπαλλήλους, των οποίων η φύση των καθηκόντων επιτρέπει την εξ αποστάσεως άσκησή τους.

Μοιραστείτε το: