25/05/2022
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 - 22:27

Αιχμές Πατούλη: «Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του! Είμαι στους δρόμους 3 μέρες» (video)

«Η Περιφέρεια κράτησε στο 90% την πρώτη μέρα τους κεντρικούς άξονες ανοιχτούς» * «Ζητήσαμε συγγνώμη σε όσους ταλαιπωρήθηκαν», είπε

Για την κακοκαιρία «Ελπίδα» και την ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν χιλιάδες πολίτες μίλησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης την Τετάρτη (26/1) στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

OΓιώργος Πατούλης σημείωσε πως η Περιφέρεια μπόρεσε όσον αφορά στους κεντρικούς άξονες, παρά το πολύ χιόνι, μπόρεσε, τουλάχιστον στο 90%, από την πρώτη μέρα να μπορεί να γίνει η κυκλοφορία.

«Υπήρχαν προβλήματα λόγω όγκου οχημάτων και μεγάλης κυκλοφοριακής συμφόρησης την ώρα της μεγάλης χιονόπτωσης», είπε.

«Θέλω ο καθένας να αναλάβει τις δικές του ευθύνες. Οι δικές μας είναι να διατηρούμε ανοιχτά ή κλειστά τα σχολεία και πήραμε τη σωστή απόφαση, και να διατηρούμε τους κεντρικούς άξονες τον δρόμων ανοιχτούς κατά τη διάρκεια και μετά τη χιονόπτωση, κάτι το οποίο το προσπαθούμε. Κάποιοι δρόμοι είναι δικοί μας, κάποιοι είναι και των δήμων. Είμαι στους δρόμους και εγώ και οι συνεργάτες μου τρεις μέρες, προκειμένου να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ζητήσαμε συγγνώμη σε όσους ταλαιπωρήθηκαν», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Ο Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στα σχολεία και την απόφαση της περιφέρειας να παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα (24/1).

«Όσον αφορά τα σχολεία, η αρμοδιότητα είναι στην περιφέρεια. Για τις άλλες υπηρεσίες δεν είναι. Πήραμε μια σωστή απόφαση και κλείσαμε τα σχολεία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Περιφερειάρχης Αττικής φέρεται να έχει πέσει σε δυσμένεια από το Μαξίμου και εκτιμάται ότι αυτές οι δηλώσεις του ήρθαν ως απάντηση στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη το πρωί της Τετάρτης (26/1) στο υπουργικό συμβούλιο.

Μοιραστείτε το: