23/09/2023
ΥΓΕΙΑ | Τρίτη 24 Μαΐου 2022 - 16:49

Αρβανίτης: «H ολική θνησιμότητα στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 25.157 θανάτους με την εισαγωγή των εμβολίων»

«Με ποιο μηχανισμό είναι δυνατόν αυτά τα... εμβόλια, που εφαρμόστηκαν σε τεράστια μερίδα του πληθυσμού, να προκάλεσαν απώλειες 5πλάσιες από όσες προκάλεσε ο Covid», διερωτάται ο καθηγητής Καρδιολογίας

Σε μία ανάρτηση «κόλαφο» σχετικά με την αυξημένη θνησιμότητα στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο προχώρησε ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, υποστηρίζοντας πως βάσει στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ αυτή αυξήθηκε κατακόρυφα το 12μηνο Μάρτιος 2021 - Φεβρουάριος 2022, όταν δηλαδή μπήκαν στη «μάχη» τα εμβόλια.

Ο καθηγητής κάνει μια αναφορά στο 12μηνο Μάρτιος 2019 - Φεβρουάριος 2020, που το θεωρεί ως μέτρο σύγκρισης της θνησιμότητας στη χώρα και ακολούθως στο 12μηνο Μάρτιος 2020 με Φεβρουάριο 2021, όταν ο κορωνοϊός… έπαιζε μπάλα στη χώρα χωρίς καμία αντίσταση, αφού δεν υπήρχαν ούτε εμβόλια, ούτε ανοσία.

Αυτό που διαπιστώνει είναι πως αυτό το διάστημα ο κορωνοϊός έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά που θα μπορούσε να κάνει και που «μεταφράζεται» σε 4.476 νεκρούς περισσότερους από την προηγούμενη χρονιά (128.594 έναντι 124.118).

Αντίθετα, στο διάστημα που μπήκαν στη μάχη τα εμβόλια και δημιουργήθηκε ανοσία, είτε μέσω αυτών, είτε μέσω της νόσησης, παρατηρείται το ανεξήγητο φαινόμενο της κατακόρυφης αύξησης της θνησιμότητας που αυξήθηκε κατά 20.631 νεκρούς, φτάνοντας συνολικά τους 149.225 στην Ελλάδα.

Και διερωτάται με ποιο μηχανισμό είναι δυνατόν αυτά τα «εμβόλια», που εφαρμόστηκαν σε τεράστια μερίδα του πληθυσμού, μπορεί να προκάλεσαν απώλειες 5πλάσιες από όσες προκάλεσε ο Covid;

Προχωρά δε στην εκτίμηση ότι η πιθανότερη απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από την πυροδότηση παθολογικών μηχανισμών μέσα στον πληθυσμό, που βρίσκονταν σε «ύπνωση». Μηχανισμών που ήταν σε καταστολή, είτε από κάποια φαρμακευτική αγωγή, είτε από τους αμυντικούς μηχανισμούς του ίδιου του οργανισμού (ανοσοποιητικό σύστημα).

Aναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αρβανίτη:

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ COVID, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Σήμερα πια έχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ, για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε πόσες ήταν απώλειες που προκάλεσε ο Covid-19 στον ελληνικό πληθυσμό, αλλά και ποιες ήταν οι συνέπειες από την εφαρμογή των μαζικών εμβολιασμών για τον Covid-19.

Σαν εισαγωγή θα πω ότι για να μπορέσει κάποιος να εκτιμήσει κάθε ένα από αυτά, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τα «απομονώσει». Δεν μπορεί να πάρει αυτούσια τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ γιατί εκείνη δίνει ακέραιες χρονιές, όμως τα διάφορα νοσήματα δεν ξεκινούν Πρωτοχρονιές και δεν τελειώνουν 31 Δεκεμβρίου...

1) Το 12μηνο του αιφνιδιασμού

Συγκεκριμένα, για να δούμε τι προκάλεσε ο Covid-19 στον ελληνικό πληθυσμό, θα πρέπει να δούμε τις απώλειες που αυτός προκάλεσε όταν «δούλευε» από ΜΟΝΟΣ του. Ως και τον Φεβρουάριο του 2020 δεν είχε ξεκινήσει ακόμη για την Ελλάδα το πρόβλημα. Ο πρώτος νεκρός από Covid-19 στην Ελλάδα πέθανε τον Μάρτιο του 2020.

Αρα, το πρώτο πλήρες 12μηνο του Covid-19 στην Ελλάδα είναι από τον Μάρτιο του 2020 ως και τον Φεβρουάριο του 2021.

Αυτό το 12μηνο, ο Covid-19 βρήκε τον ελληνικό πληθυσμό απροετοίμαστο, χωρίς φυσική ανοσία (αφού δεν είχε ξαναεμφανιστεί) και χωρίς τεχνητή ανοσία (αφού δεν υπήρχαν εμβόλια). Αρα, οι όποιες απώλειες προκάλεσε είναι οι ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ που θα μπορούσε ποτέ να μας προκαλέσει, μιας δεν θα μπορούσε ποτέ να βρει πιο ευνοϊκές συνθήκες από αυτές...

2) Το 12μηνο της αυξημένης ανοσίας

Το επόμενο 12μηνο, δηλαδή από τον Μάρτιο του 2021 ως και Φεβρουάριο του 2022, είχαμε την συνδυασμένη επίδραση στον ελληνικό πληθυσμό, τόσο του Covid-19 είχαμε όσο ΚΑΙ των εμβολίων! Εδώ θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε αν η ολική θνησιμότητα του ελληνικού πληθυσμού θα μειωνόταν, από την στιγμή της εισαγωγής των εμβολίων στο παιχνίδι.

  • ΑΝ μειωνόταν, αυτό θα αποδείκνυε την ευνοϊκή επίδραση των εμβολίων στην θνησιμότητα, όπως άλλωστε θα περίμενε κανείς...
  • ΑΝ έμενε ανεπηρέαστη, αυτό θα αποδείκνυε ότι δεν είχαν καμία επίδραση τα εμβόλια στην θνησιμότητα, ούτε θετική ούτε αρνητική. Είτε έγιναν, είτε όχι, ένα και το αυτό!
  • ΑΝ όμως η ολική θνησιμότητα αυξανόταν κιόλας, αυτό θα σήμαινε ότι τα εμβόλια, όχι μόνο δεν βοήθησαν, αλλά αντίθετα έβλαψαν τον ελληνικό πληθυσμό!

Δυστυχώς το τελευταίο διαπιστώθηκε!

Η ολική θνησιμότητα του ελληνικού πληθυσμού, μέσα στο 12μηνο Μάρτιος 2021-Φεβρουάριος 2022, αυξήθηκε και μάλιστα κατακόρυφα, σε ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ επίπεδο! Ποτέ πιο πριν δεν είχαμε παρατηρήσει τόσο υψηλή θνησιμότητα!

Αυτό είναι ιδιαίτερα παράδοξο, αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα σε αυτό το 12μηνο, ο ελληνικός πληθυσμός υποτίθεται ότι είχε πολύ υψηλότερο επίπεδο ανοσίας, αφού πάνω από το 70% του πληθυσμού είχε «εμβολιαστεί» και αν συνυπολογίσουμε και άλλο ένα περίπου 10-15% που ανοσοποιήθηκε με φυσική νόσηση, αυτό μας κάνει ένα συνολικό ποσοστό ανοσοποιημένου πληθυσμού της τάξης του 85%.

Θα περίμενε κανείς οι απώλειες αυτό το 12μηνο να είναι στα επίπεδα που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, ΠΡΙΝ εμφανιστεί ο Covid-19. ΑΝ φυσικά τα «εμβόλια» προφύλασσαν από τον θάνατο από Covid.

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

1. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΗΛΗ

Εδώ βλέπουμε την Ολική Θνησιμότητα, κατά το 12μηνο από 1ης Μαρτίου 2019, ως 1η Μαρτίου 2020. Αυτό το 12μηνο στην Ελλάδα, είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ χωρίς Covid-19 και φυσικά χωρίς εμβόλια. Ο Covid-19 δεν είχε ακόμη ούτε ένα θύμα. Ο 1ος νεκρός με Covid-19 πέθανε τον Μάρτιο του 2020. Αυτό το 12μηνο πέθαναν στην Ελλάδα, από ΟΛΑ τα αίτια που υπάρχουν 124.118 άτομα. Κρατούμε λοιπόν αυτό το 12μηνο, σαν μέτρο σύγκρισης με τα δύο επόμενα 12μηνα που ακολουθούν.

2. ΜΕΣΑΙΑ ΣΤΗΛΗ

Εδώ βλέπουμε την Ολική Θνησιμότητα, κατά το 12μηνο από 1ης Μαρτίου 2020, ως 1η Μαρτίου 2021. Αυτό το 12μηνο στην Ελλάδα, έχουμε τον Covid-19 να αλωνίζει μόνος στο γήπεδο, σε έναν παρθένο πληθυσμό, δηλαδή χωρίς καμία προηγούμενη επαφή με αυτόν τον συγκεκριμένο ιό και φυσικά χωρίς εμβόλια ακόμη. Αρα ο Covid-19 είχε τις ιδανικές συνθήκες για να προκαλέσει την μέγιστη δυνατή ζημιά!

Ποιά ήταν αυτή η ζημιά που προκάλεσε;

Με δεδομένο ότι αυτό το 12μηνο πέθαναν στην Ελλάδα, από ΟΛΑ τα αίτια που υπάρχουν 128.594 άτομα, η διαφορά θνησιμότητας από το προηγούμενο 12μηνο, που ο Covid δεν υπήρχε, είναι μόλις 4.476 άτομα!

Αυτή είναι η ζημιά που πρέπει να αποδοθεί στον Covid-19 (αλλά ΚΑΙ στην παρατεταμένη καραντίνα).

Αυτό είναι το ΜΕΓΙΣΤΟ που κατάφερε ο Covid-19 (βοηθούμενος και από την παρατεταμένη καραντίνα), σε έναν μη-ανοσοποιημένο πληθυσμό!

3. ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ

Εδώ βλέπουμε την Ολική Θνησιμότητα, κατά το 12μηνο από 1ης Μαρτίου 2021, ως 1η Μαρτίου 2022.

Αυτό το 12μηνο στην Ελλάδα, στον Covid-19 έρχεται και προστίθεται και η επίδραση των «εμβολίων».

(Υπενθυμίζω ότι οι εμβολιασμοί άρχισαν από αρχές του 2021, αλλά μέσα στους πρώτους 2 μήνες του 2021 οι εμβολιασμοί δεν είχαν φτάσει ούτε στο 2% του πληθυσμού. Από τον Μάρτιο του 2021 αρχίζει το ποσοστό εμβολιασμένων να ανεβαίνει ταχύτατα...)

Τα αποτελέσματα αιφνιδίως γίνονται άκρως ανησυχητικά, δυστυχώς!

Μετά την εισαγωγή και των εμβολίων, η ολική θνησιμότητα αυξήθηκε κατά 25.107 θανάτους, σε σχέση με το πρώτο 12μηνο και κατά 20.631 θανάτους σε σχέση με το δεύτερο 12μηνο!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  • Οι απώλειες από Covid αποτιμώνται σε 4.476 παραπάνω θανάτους.
  • Οι απώλειες από τα εμβόλια αποτιμώνται σε 20.631 παραπάνω θανάτους!
  • Οι απώλειες και απο τα δύο μαζί, (το άθροισμα των δύο παραπάνω) αποτιμώνται σε 25.631 παραπάνω θανάτους.

Το εύλογο ερώτημα είναι:

Με ποιο μηχανισμό είναι δυνατόν αυτά τα «εμβόλια», που εφαρμόστηκαν σε τεράστια μερίδα του πληθυσμού, να προκάλεσαν απώλειες 5πλάσιες από όσες προκάλεσε ο Covid;

Η πιθανότερη απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από την πυροδότηση παθολογικών μηχανισμών μέσα στον πληθυσμό, που βρίσκονταν σε «ύπνωση». Σε μηχανισμούς που ήταν σε καταστολή, είτε από κάποια φαρμακευτική αγωγή, είτε από τους αμυντικούς μηχανισμούς του ίδιου του οργανισμού (ανοσοποιητικό σύστημα).

Το θέμα χρειάζεται πολύ σοβαρή διερεύνηση. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο, πρέπει να πάψει το κράτος να εθελοτυφλεί. Να πάψει να κουκουλώνει το θέμα, δια της αποσιώπησης, όπως κάνει ως τώρα.

Μοιραστείτε το: