12/08/2022
ΥΓΕΙΑ | Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 - 17:48

Αποστομωτικός ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης: Περί «μαϊμούδων» γενικώς και ειδικώς…

Ο διδάκτωρ καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών θέτει εύλογα ερωτήματα για το νέο… φρούτο: «Πού στην ευχή βρέθηκαν τόσοι πίθηκοι και μάλιστα άρρωστοι, να κυκλοφορούν στους δρόμους όλου του Δυτικού κόσμου και να μολύνουν ανθρώπους;»

Με μία ανάρτηση-κόλαφο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, oδιδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης αποδομεί όλο την τρομολαγνεία για την ευλογιά των πιθήκων.

Ο καθηγητής με αφορμή τον παγκόσμιο συναγερμό που σήμανε για την ευλογιά των πιθήκων διερωτάται πώς βρέθηκαν τόσοι… πίθηκοι και μάλιστα άρρωστοι που να κυκλοφορούν στους δρόμους της Δύσης και να μολύνουν τους ανθρώπους.

Και με αφορμή τις δηλώσεις των κάθε λογής επιτρόπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι η Ευρώπη είναι θωρακισμένη απέναντι στο νέο ιό έχοντας ήδη αγοράσει εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κάνει και την αντιπαραβολή με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού που δόθηκαν στους πολίτες χωρίς να είναι δοκιμασμένα και με άγνωστες συνέπειες μακροπρόθεσμα και μεσομακροπρόθεσμα, αλλά και βραχυπρόθεσμα, αν συλλογιστεί κανείς τόσους αιφνίδιους θανάτους που δεν έχουν καμία εξήγηση.

 Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αρβανίτη:

ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΙΘΗΚΟΥΣ,

ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,

ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...

Είτε είναι ιός των μαϊμούδων, είτε είναι μαϊμού ιός, αυτό που προκαλεί περιέργεια είναι ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος αφορά στην Ευρώπη, που συμπτωματικά έχει δεχτεί τα περισσότερα "εμβόλια" κατά του Covid.

Μιλούμε για πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεων, από σκευάσματα ανεπαρκώς δοκιμασμένα, που ανήκουν σε μία τεχνολογία, που ποτέ ως σήμερα δεν είχε καταφέρει να δώσει ούτε ΕΝΑ επιτυχημένο σκεύασμα, που να βγήκε ποτέ στην κυκλοφορία.

Κανείς άνθρωπος πάνω στον πλανήτη δεν γνωρίζει τι μπορεί να εμφανιστεί μετά από μία τέτοια αλόγιστη και αντιεπιστημονική χρήση ενός πρακτικά αδοκίμαστου σκευάσματος, ούτε μεσοπρόθεσμα (1-2 χρόνια), ούτε μακροπρόθεσμα (5ετία και άνω).

Καλά, τις βραχυπρόθεσμες τις έχουμε βιώσει προ πολλού, με όλες τις υπηρεσίες επαγρύπνησης να είναι τίγκα στις αναφορές κάθε είδους παρενεργειών, αλλά και θανάτων.

Από την άλλη έχουμε μία πρωτοφανή υπερβάλλουσα θνησιμότητα σε όλες τις χώρες, που οι αρχές αδυνατούν να εξηγήσουν...

Όπως και με τα παιδάκια που εμφάνισαν την ύποπτη ηπατίτιδα, που η βαρύτητα της φτάνει μέχρι την ανάγκη μεταμόσχευσης, έτσι και με αυτήν την πολύ ΥΠΟΠΤΗ ευλογιά, δεν έχουμε ακόμη στοιχεία για την εμβολιαστική κατάσταση των κρουσμάτων...

Πάντως, κανονικά η αληθινή «ευλογιά των πιθήκων», μεταδίδεται από τον πίθηκο στον άνθρωπο και όχι από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Πού στην ευχή βρέθηκαν τόσοι πίθηκοι και μάλιστα άρρωστοι, να κυκλοφορούν στους δρόμους όλου του Δυτικού κόσμου και να μολύνουν ανθρώπους;

Επιπλέον, κανένας από όσους εμφάνισαν αυτή τη νόσο δεν ανέφερε ότι ήρθε σε επαφή με κάποιον από τους άλλους (οπότε δεν κόλλησε από εκείνους), αλλά ούτε και με πίθηκο!!

Τότε, πώς την άρπαξε;

ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;

Ας βγει ένας «επιστήμονας» της TV, είτε ακαταδίωκτος, είτε καταδιώξιμος και να μας δώσει μία λογικοφανή εξήγηση, που όμως να μην απευθύνεται σε παιδάκια με νοητική υστέρηση.

Μοιραστείτε το: