01/06/2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 - 15:26

Διάσημος Έλληνας «μάγος» είναι ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 16χρονη βαφτισιμιά του

Μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90 και είχε λαμπρή καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό * Φέρεται να της έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ για να μη φέρει αντίσταση

Στη φυλακή βρίσκεται ένας διάσημος Έλληνας ταχυδακτυλουργός που μεσουρανούσε τις δεκαετίες του ’70, ’80 και ’90, καθώς τον κατηγόρησε για βιασμό η 16χρονη βαφτισιμιά του.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το κορίτσι προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του 78χρονου Γ.Π. στην υποδιεύθυνση ανηλίκων Θεσσαλονίκης και υποστήριξε πως όλα γίνονταν κατά τα διαστήματα από το καλοκαίρι του 2020 έως το 2021 στο κτήμα του κατηγορούμενου στη Χαλκιδική.

Όπως κατέθεσε, τον επισκεπτόταν τακτικά και πολύ συχνά στον χώρο βρίσκονταν μόνοι τους. Η ίδια τον κατηγορεί πως για να μην αντιδρά της έδινε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.

Μετά την καταγγελία που έγινε ο 78χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε σε ανακριτή όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες. Τα λεγόμενά του δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς που διέταξαν την προφυλάκισή του.

Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος είχε μια λαμπρή καριέρα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ είχε κάνει περιοδείες σε ΗΠΑ και Ιαπωνία. Μάλιστα, κάτι που χαρακτήριζε τις παραστάσεις του, ήταν τα έντονα νούμερα του, καθώς κάρφωνε μαχαίρια πάνω του, χρησιμοποιούσε τρυπάνια και άλλα αντικείμενα.

Μοιραστείτε το: