
Ο Γιάννης Βαρουφάκης έδωσε την στην Κρήτη την πρώτη του προεκλογική ομιλία
Ο Ψαραντώνης (Αντώνης Ξυλούρης) είναι ένας από τους πιο γνωστούς λυράρηδες της Κρήτης, αδερφός του θρυλικού Νίκου Ξυλούρη.
Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με την ανακοίνωση του θρυλικού Ψαραντώνη, καθώς και πέντε υποψηφίων του ΜέΡΑ25: Γιώργος Λογιάδης (Βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25), Μάριος Διονέλης (Δημοσιογράφος, Υπεύθυνος Τύπου του ΜέΡΑ25 στην Κρήτη), Μιχάλης Κριτσωτάκης (Περιφερειακός Σύμβουλος, Πρώην Βουλευτής Ηρακλείου με το ΣΥΡΙΖΑ ως το 2015), Αποστόλης Λουλουδάκης (Οικονομολόγος, Μέλος ΚΕ του ΜέΡΑ25), και η Ειρήνη Χαρωνίτη (Έμπορος).
???? Ξεκίνησε στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου Κρήτης η κεντρική πολιτική ομιλία του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 @yanisvaroufakis, με την ανακοίνωση της συμμετοχής του Αντώνη Ξυλούρη (Ψαραντώνη) στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη #Ρηξη στις επικείμενες εθνικές εκλογές.… pic.twitter.com/ugQai7BwNH
— ΜέΡΑ25 (@mera25_gr) April 4, 2023