16/04/2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Κυριακή 21 Μαΐου 2023 - 18:23

Tα tweets του Άδωνι Γεωργιάδη για τη συμμετοχή της οικογένειάς του στις εκλογές: Στην εφορευτική επιτροπή η Ευγενία Μανωλίδου

«Πρώτα στην Εκκλησία και μετά πήγαμε να ψηφίσουμε», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης

Για την συμμετοχή της οικογένειάς του στις εκλογές μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, την Κυριακή (21/5), δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τα παιδιά του, αλλά και με τη συμμετοχή της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, στην εφορευτική επιτροπή.

«Σύσσωμη η οικογένεια Γεωργιάδη πήγαμε σήμερα το πρωί, πρώτα στην Εκκλησία (στην Αγία Τριάδα Εκάλης εκεί που ήταν ο αείμνηστος πατέρας μου Επίτροπος και εγώ παπαδάκι) και μετά πήγαμε να ψηφίσουμε. Τα αδέλφια μου Λεωνίδας και Αλέξανδρος και ο γιος μου ο Αθανάσιος/Περσέας που ψηφίζει για πρώτη φορά. Ο μικρός μου γιος ο Αναστάσιος/Αλκαίος ήρθε μαζί μου για γούρι και ψυχολογική υποστήριξη (αλλά για να μαθαίνει και αυτός σιγά σιγά πόσο σημαντική είναι αυτή η γιορτή της Δημοκρατίας). Να πάτε και εσείς να ψηφίσετε η Δημοκρατία είναι το Πολίτευμα των παρόντων! Καλή μας Επιτυχία!», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση και επανήλθε:

«Μέσα σε όλες μου τις επισκέψεις σε Εκλογικά Τμήματα σήμερα, πήγα και στο Εκλογικό Τμήμα που στην Εφορευτική του Επιτροπή ορίστηκε από το Πρωτοδικείο και η σύζυγος μου η Ευγενία Μανωλίδου. Οι υποχρεώσεις μας προς την λειτουργία της Δημοκρατίας πρέπει να τηρούνται από όλους μας ανεξαιρέτως. Ευχαριστίες θερμές σε όλους όσους σήμερα δίνουν χρόνο, κόπο και χρήμα για να διεξαχθούν ομαλά και σωστά οι Εθνικές Εκλογές».

Μοιραστείτε το: