22/05/2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 - 14:49

Οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. καλούν σε εκλογική στήριξη του ΚΚΕ: «Θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, καπετάνιο του ΕΛΑΣ»

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του κόμματος «Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση»

Σε εκλογική στήριξη του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδας «που σταθερό στις αξίες και τη δράση του αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας», όπως αναφέρει, καλεί το Κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση) και ο πρόεδρός του Νίκος Λούβρος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο κόμμα έλαβε μέρος στις εκλογές της 21ης Μάη, αλλά δεν θα πάρει μέρος στις επόμενες στις 25 Ιουνίου.

Επίσης, υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Λούβρος στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές και τους υποψηφίους μας. Δυστυχώς όμως δεν θα πάρουμε μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου διότι το θεωρούμε άσκοπο.

Καλούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, διατηρώντας τις διαφορές μας σε βασικά ή επιμέρους ζητήματα, να στηρίξουμε εκλογικά το ΚΚΕ που, σταθερό στις αξίες και τη δράση του, αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας.

Σε προσωπικό επίπεδο, με τη συμπόρευση με το ΚΚΕ θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, Βασίλη, καπετάνιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ) και τον αγαπημένο θανόντα φίλο μου Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή, αγωνιστή.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Νίκος Λούβρος»

Μοιραστείτε το: