16/04/2024
ΤΟΥΡΚΙΑ | Τρίτη 2 Απριλίου 2024 - 15:23

Μεγάλη φωτιά μετά από έκρηξη σε κτίριο στην Κωνσταντινούπολη

Οκτώ νεκροί

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε την Τρίτη (2/4) στον τελευταίο όροφο ενός 16ώροφου κτιρίου στο Σισλί της Κωνσταντινούπολης, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οκτώ άτομα και να τραυματιστούν 11.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση της Κωνσταντινούπολης, αναφέρεται ότι η φωτιά πιστεύεται ότι προκλήθηκε, κατά τη διάρκεια ανακαίνισης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, σημειώθηκε έκρηξη κοντά στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης νυχτερινού κέντρου, το οποίο ήταν κλειστό λόγω του Ραμαζανιού.

Μετά την έκρηξη ξέσπασε φωτιά στο νυχτερινό κέντρο. Καθώς η φωτιά «φούντωνε», το κλαμπ και το κτίριο γέμισαν καπνό. Εκείνη τη στιγμή, όσοι βρίσκονταν στο κλαμπ και στο κτίριο εγκλωβίστηκαν. Μετά την ειδοποίηση, πολλές πυροσβεστικές δυνάμεις, ασθενοφόρα και υγειονομικές ομάδες στάλθηκαν στο σημείο. Ενώ οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά, 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τέσσερις από αυτούς σοβαρά.

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

«Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης της Κωνσταντινούπολης, 5 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 11 άτομα τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά που ξέσπασε στην οδό Y?ld?z Posta στη συνοικία Gayrettepe της περιοχής Besiktas, η οποία θεωρείται ότι προκλήθηκε από ανακαίνιση σύμφωνα με τους πρώτους προσδιορισμούς. Οι τραυματίες μεταφέρονται σε νοσοκομεία της περιοχής», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Μοιραστείτε το: