22/05/2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Σάββατο 4 Μαΐου 2024 - 17:10

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Παρακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση * Έστειλε το μήνυμα του (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Ανάστασης στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου το Μ. Σάββατο (4/5/2024).

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το νησί για τις άγιες αυτές ημέρες και το βράδυ της Μ. Παρασκευής παρακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και την κόρη τους Σοφία.

Από το ναό της Μεγαλόχαρης έστειλε το μήνυμά του:

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία.

Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα να τις περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας. Η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας, αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα, και αυτές τις Άγιες μέρες, αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς.

Εδώ, από τη Μεγαλόχαρη της Τήνου, αυτό το τόσο σημαντικό νησί για την Ορθοδοξία μας, θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Χρόνια πολλά».
Μοιραστείτε το: