22/05/2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τρίτη 14 Μαΐου 2024 - 14:10

19χρονη στη Λαμία κατήγγειλε ότι ένα ζευγάρι τη μέθυσε, τη βίασε και τη βιντεοσκόπησε

Κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα για να αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις

Θύμα βιασμού και εκδικητικής πορνογραφίας κατήγγειλε στις Αρχές μία 19χρονη, πως έπεσε από φιλικό της ζευγάρι, στη Λαμία.

Το θύμα πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/5/2024) στην Ασφάλεια Λαμίας και υπέβαλε σχετική μήνυση σε βάρος ενός 64χρονου Έλληνα και της 35χρονης αλλοδαπής συντρόφου του.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς τα περιστατικά έλαβαν χώρα στο σπίτι του ζευγαριού. Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 ενημερώθηκε από φιλικό της πρόσωπο, ότι απεικονίζεται σε βίντεο, το οποίο φέρεται πως κατείχε η 35χρονη, να προβαίνει χωρίς την συγκατάθεσή της και υπό την επήρεια αλκοόλ, σε ερωτικές πράξεις με τον 64χρονο σύντροφο της αλλοδαπής.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, πριν από τουλάχιστον δύο εβδομάδες, εκείνη μετέβη με το φιλικό της ζευγάρι στο σπίτι τους, όπου κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα η 19χρονη να αποκοιμηθεί και να ξυπνήσει την επομένη ημέρα, κανονικά ενδεδυμένη, χωρίς να θυμάται κάποιο συμβάν.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην συγκεκριμένη οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις, με την έρευνα να συνεχίζεται.
Μοιραστείτε το: