13/06/2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 - 10:41

Νεκρός 40χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο δυστύχημα στη Σκιάθο

Ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του κατά την αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Λάρισας

Στα βαριά του τραύματα υπέκυψε 40χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στη Σκιάθο, ο οποίος λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Κυριακής (19/5/2024) έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και «καρφώθηκε» στο κράσπεδο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε έξω από την περίφραξη του Αεροδρομίου, στη διασταύρωση με την περιφερειακή οδό.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο 40χρονος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε αρχικώς στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του. Έτσι αποφασίστηκε ότι ήταν αναγκαία η αεροδιακομιδή του τραυματία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Στις 00:33, από το αεροδρόμιο της Σκιάθου αναχώρησε αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας προς το αεροδρόμιο της Λάρισας με σκοπό ο 40χρονος μεταφερθεί από εκεί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο 40χρονος είχε καταγωγή από την Ιστιαία Ευβοίας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για την εντιμότητα, την ευγένεια, την εργατικότητα και τον εξωστρεφή χαρακτήρα του.

Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Μοιραστείτε το: